Muffins med hindbær og blåbær ♡ |
3 æg
3 dl creme fraice
1 1/2 dl olie
260 g. sukker
3-4 tsk vaniliesukker
1 tsk bagepulver
300 g. mel
100 g. hvid chokolade
75 g blåbær
75 g hindbær
Sukker til drys.
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Bland de våde ingredienser i en skål og de tørre i en anden. Vend derefter de våde ingredienser i i de tørre.
- Hak chokoladen groft og vend den i dejen.
- Dej dejen i to skåle og vend hindbærene i den ene og blåbærene i den anden - man kan også blande dem og så få 24 stk. med både blåbær og hindbær, det må være op til den enkelte.
- Kom dejen i muffinsforme, drys med lidt sukker på toppen, og bag dem ved 200 grader i 13-16 min. De skal lige akkurat være gyldne på toppen - bages de for længe bliver de tørre.
De våde ingredienser blandes sammen. |
De tørre er vendt i og chokoladen tilsættes. |
Hindbær er vendt i halvdelen af dejen. |
Blåbær er vendt i den anden halvdel af dejen. |
De færdige muffins ♡ |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Yum, hvor ser de lækre ud - jeg er heller ikke så meget til topping, hvertfald ikke hvis det er det der smør-frosting. Så hellere en gang alm. glasur eller flødeost, hvis det skal være (:
SvarSlet- Anne