lørdag den 25. juni 2016

Melon med parmaskinke

En klassiker på tapasbordet er melon omviklet med parmaskine - det bliver ikke meget nemmere at hverken tilberede eller forberede på forhånd. Det er med andre ord let men både dekorativt og lækkert på et tapasbord - specielt i sommervarmen, når melonerne er søde og modne.


Du kan bruge lige nøjagtigt den melon, du aller bedst kan lide. Jeg er en sucker for cantaloupe-melon, så det har jeg brugt her i opskriften. Det kunne lige så godt have været honningmelon eller netmelon. Jeg har endvidere undladt at skrive mængder i opskriften - den er så let og ligetil, at jeg ikke tænker, at det er nødvendigt (ja måske ville det endda være mere bøvlet).
Ingedienser:
Melon
Parmaskine

Fremgangsmåde:
  1. Skær melonen over på midten og fjern kernerne. 
  2. Del melonen i passende skiver og skær skrællen væk. 
  3. Vikl parmaskinke om melonskiverne og anret dem pænt på et fad.
  4. Velbekomme.



Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..