Men med de sidste eksaminer overstået har jeg nu igen tid til at nusse lidt om bloggen her - og den mad jeg faktisk får serveret herhjemme i det lille hjem :) Kæresten har savnet mine mad-evner (og mit selskab kan jeg fornemme) - og det er jo meget rart at vide :) ..
Jeg har længe haft lyst til at eksperimentere med en gang 'pasta-pesto' på bedste stenaldervis - og det blev altså i dag, det projekt blev søsat :) Jeg serverede det til en krydret hakkebøf og det fungerede altså virkelig godt! :) Hvis man spiser pasta, kan man jo erstatte squash med det, hvis man lyster :)
Bøffen gemmer sig lidt under salaten! :) |
Ingredienser (2 pers.)
Krydret hakkebøf:
400 g. hakket oksekød
2 tsk rød karrypasta
Salt og peber
Squash-salat
1 squash
1 pose pinjekerner
8 cherrytomater
1 rød peberfrugt
4 radisser
1 moden avokado
Flager af parmesanost
Fremgangsmåde:
- Hakkebøf: Det hakkede oksekød blandes med den røde karrypasta og krydres med salt og peber. Formes til to store bøffer og steges på en pande i lidt opvarmet olivenolie.
- Squash-salat: Squashen skrælles og strimles på en spirali eller et juliennejern. Hæld en omgang kogende vand og strimlerne og lad det dryppe af.
- Imens steges pinjekernerne på en tør pande med lidt salt til de er gyldne.
- Cherrytomater, radisser, peberfrugt og avokado skæres i mundrette stykker.
- Det hele blandes sammen, vendes i lidt hjemmelavet pesto og drysses med parmesanflager.
- Serveres straks!
Farsen. |
Strimlet squash |
Ingredienserne til salaten |
Den færdige tallerken! |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..