Jeg har simpelthen hørt så godt om Butternut squash, og nu synes jeg det er var tid til at afprøve den. Jeg havde hørt, at de var lidt svære at få fat i, men til min store glæde fandt jeg dem i Grønthandleren lige ved Nørrebro St. til 7 kroner! Jeg eeelsker hans uhørt lave priser! :) Nå, Butternut Squash, eller moskusgræskar/melongræskar som den også hedder i DK, smager sødt og nøddeagtigt. Lidt hen af sweetpotatoes har jeg hørt - jeg har aldrig smagt dem, men det roder vi bod på imorgen,
Butternutten skulle kunne stå i stedet for kartofler, og det lyder virkelig godt i min verden. Jeg søgte lidt på nettet, og fandt den her opskrift, og det så simpelthen så lækkert ud. Som altid har jeg dog lavet min egen version - og den får i her. Virkelig virkelig virkelig lækre fritter, som jeg helt afgjort laver en anden god gang!
Ingredienser:
1 Butternut squash
Allaround krydderi
Paprika
Chilikrydderi
Olivenolie
Fremgangmåde:
- Butternut squashen skrælles med en almindelig kartoffelskræller, og enderne skæres fra.
- Kernerne fjernes med en ske, og butternutten skæres i tern, skiver, strimler eller hvad man nu er i humør til.
- Fritterne kommes i en frysepose. Olie og krydderier tilsættes efter behag og vendes godt rund.
- Fritterne hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Butternut Squashen skrælles, deles på midten og kernerne fjernes. |
'Fritterne' krydres og placeres på bagepapir. Bages i ovnen på 200 grader i 30 minutter. |
Det færdige resultat. |
De lækreste små stykker af himlen! |
Bon appetit! |
- Camilla
Den der butternut squash ville jeg gerne have set inden du skar i den.
SvarSletHej med dig :)
SletDer er et billede, før den blev skåret i terninger - men hvis det du efterlyser er et billede med skræl, så har jeg fundet et til dig her :) ..
http://www.specialtyproduce.com/ProdPics/9651.jpg
Ha' det rart :)
prøver det idag bare lidt anderledes tilsætter nemlig kød og feta og tomater
SvarSlet