torsdag den 20. december 2012

Sund Spaghetti

Jeg har i dag modtaget min lille nye hjælper med posten, Spirali'en (som nogen, jeg siger ikke hvem, måske er kommet til at købe til sig selv i julegave, hvilket er fuldstændigt fair, hvis i spørger mig).

Det er simpelthen en så smart 'masksine' - nå ja bevares, den er med håndkraft. Maskinen der laver dine grøntsager om til Spaghetti!!! Det ér sgu da smart, hva'? Så kan hr. og fru Danmark (læs: kæresten og jeg) stadig få Spaghetti Bolognese, selvom vi ikke spiser pasta.

Alt kan spiraliseres - alt siger jeg jer! :) Æbler, rødbeder, gulerødder, squash - der er ingen grænser :P

I dag har vi fået Spaghetti bolo med Squash-spaghetti - og det smagte virkelig godt. Over al forventning. Så tøv ikke venner, køb jer sådan en 'maskine' med det samme! :)

Squash'en sættes fast og så køres der ellers med håndkraft mod rivejernet indtil de fineste små spaghetti-ligende spiraler dukker op :) - Ps. Jeg lover jer, de bliver lange! Jeg lavede en spaghetti på mere end 1 meter! (Ja i know - min begejstring minder lidt om en 4-årigs, men hey det er sund spaghetti?)
(Squas)Spaghetti Bolognese! :)
Ha' en dejlig aften! 
- Camilla

2 kommentarer:

 1. Hvor har du købt denne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lykke :)

   Jeg købte den som et deal hos justhalfprice.dk, men jeg ved, at den også forhandles her: http://www.rawandmore.dk/lurch-spirali-grøn og her: http://www.yellowpoint.dk/shop/isenkramkoekkenudst/til-salater/lurch-spirali-salat-profi-10203.html

   Ha' det dejligt!

   Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..