Dadelkugler er efterhånden et ret velkendt fænomen rundt om i madbloggernes univers. De minder til forveksling om traditionelle havregrynskugler - både af udseende og konsistens, men den helt store forskel er, at de er hverken indeholder sukker heller havregryn - hvilket jo er utroligt belejligt for mig :)
Dadelkugler med abrikos - en rigtig testvinder ♡ |
Dadelkugler:
125 g. dadler
100 g. tørret abrikos
50 g. mandler
50 g. hasselnød
3 spsk. usødet kakaopulver
1 spsk. kokosolie
100 g. tørret abrikos
50 g. mandler
50 g. hasselnød
3 spsk. usødet kakaopulver
1 spsk. kokosolie
Pynt:
Kokosmel
Fremgangsmåde:
- Fjern stenene fra dadlerne (det er så ærgerligt at få dem smidt med i foodprocessoren..) og kom alle ingredienserne i foodprosessoren.
- Kør alle indregienserne til en fin ensartet masse.
- Tril massen til kugler og rul dem i kokosmelet.
- Opbevares på køl i lufttæt beholder i op til 3 uger (men så længe kan du med garanti ikke holde dig i skindet :P).
Friske bløde og lære iranske dadler. |
Stenene er fjernet - se lige hvor lækre de ser ud! |
Ingredienserne klar til at blive kørt i foodprocessoren. |
De færdige dadelkugler. |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..