Nå, dadelkuglerne indeholder tranebær - som er godt for blæren og derfor må de jo også være rigtig gode at spise. Kan man ikke lave den analogislutning?? Det tror jeg sagtens. Og hvis ikke, så skal man spise dem alligevel, fordi de er hammer gode :)
Dadelkugler m. tranebær rullet i ristde hasselnødder ♡ |
Ingredienser (25-30 stk.):
Dadelkugler:
125 g. dadler
50 g. tørret abrikos
50 g. tranebær (uden sukker)
50 g. mandler
50 g. hasselnød
3 spsk. usødet kakaopulver
1 spsk. kokosolie
50 g. tørret abrikos
50 g. tranebær (uden sukker)
50 g. mandler
50 g. hasselnød
3 spsk. usødet kakaopulver
1 spsk. kokosolie
Pynt:
Ristede hakkede hasselnødder
Fremgangsmåde:
- Fjern stenene fra dadlerne (det er så ærgerligt at få dem smidt med i foodprocessoren..) og kom alle ingredienserne i foodprosessoren.
- Kør alle indregienserne til en fin ensartet masse.
- Tril massen til kugler og rul dem i de ristede hakkede hasselnødder.
- Opbevares på køl i lufttæt beholder i op til 3 uger (Hvis du kan holde fingrene fra dem så længe).
Friske dadler. |
Stenene er fjernet. |
Ingredienserne er klar til at blive kørt til en ensartet fin masse. |
De færdige kugler. |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..