onsdag den 16. april 2014

Kylling i karry på utraditionel vis :)

På vores matrikel har vi en meget karry-glad mand :) Ja faktisk så skulle alt serveres med karry, hvis det stod til ham - derfor kom det da heller ikke som nogen overraskelse, da han foreslog at vi skulle have 'noget med karry' til aftensmad :P Jaja, jeg kan nu også meget godt lide det lækre gule krydderi, og aftensmaden endte ud i en gang kylling i karry - på måske lidt utraditionel vis :)

En helt utraditionel omgang kylling i karry :)
Ingredienser (2 pers.)
Karrysauce:
En god sjat olie
1 stort løg (eller to små)
1 æble
2 spsk. karry
1 spsk. paprika
1 dåse kokosmælk

Fyld:
2 kyllingebryster
2 peberfruger
1/2 pose sukkerærter
4 gulerødder
2 forårsløg

Tilbehør:
1 lille blomkål
4 fed knust hvidløg
Olivenolie

Topping:
Cashewnødder

Fremgangsmåde:
  1. Karrysauce: Pil løget og hak det fint. Skræl æblet og skær det i tern. Sautér æbleternene og det hakkede løg i en gryde med lidt olie.
  2. Når grøntsagerne er blevet klare skubbes de til side i gryden og krydderierne kommes i. Lad karry og paprika brænde af nogle minutter og rør derefter godt rundt. 
  3. Blend grøntsagerne til en tyk puré med en håndmikser.
  4. Tilsæt kokosmælken og varm det godt igennem. Smag til med karry, paprika, salt og peber.
  5. Fyld: Skær grøntsagerne i mundrette bidder og kom dem i saucen. 
  6. Imens grøntsagerne koges møre i karrysaucen pudses kyllingebrysterne for de værste scener.
  7. Steg kyllingebrysterne på panden og krydr med salt og peber.
  8. Tilbehør: Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Skyld det grundigt og steg det på panden / wokken i godt med olivenolie og knust hvidløg
  9. Anretning: Anret blomkålen på tallerknen, hæld sauce og grøntsager ved. Skær kyllingebrysterne i skiver på skrå og læg det ovenpå saucen. Top med cashewnødder.
  10. Serveres straks :)


Ha' en dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..