Ingredienser (4 pers.):
4 store bagekartofler
300-400 g. cremefraiche
1 pk. bacon i skiver
150 g. revet mozzarella
1 bt. purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne skylles og kommes i ovnen ved 200 grader i 1 time til 1,5 time (efter størrelse) til de er gennembagte og sprøde i skallen - så er de nemlig lettere at fylde.
- Baconen skæres i mindre stykker og steges sprøde på en pande.
- Kom cremefraichen i en skål sammen med osten.
- Hak purløget fint og kom det i skålen sammen med det sprødstegte bacon. Krydr med salt og peber.
- Når kartoflerne er færdigbagte tages de ud af ovnen og deles på midten.
- Kartoflerne udhules, så der kun er den sprøde skræl tilbage (gem skrællen). Mos indmaden fra kartoflerne og kom den op i cremefraichen.
- Bland det hele godt sammen og kom fyldet tilbage i kartoffelskrællerne.
- Bages i ovnen ved 200 grader til mosen er gylden.
- Velbekomme!
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Lækkert :-D
SvarSletTak Pia :)
SletDet ser aldeles lækkert ud!
SvarSlet