lørdag den 14. november 2015

5 slags Højtbelagt Smørrebrød

I dag har menuen budt på højtbelagt smørrebrød. Det var lige, hvad vi havde lyst til. Når vi en sjældent gang i mellem forkæler os selv (eller min mormor) med smørrebrød, så køber vi det hos en smørrebrødsjomfru, men manden gad simpelthen ikke at køre efter det i dag, og det gad jeg egentligt heller ikke. Derfor blev det den hjemmelavede en af slagsen - og dét er altså mindst ligeså godt, som den købte version.

Det blev til 5 forskellige slags, og jeg har skrevet, hvad der er på hver mad her i indlægget. Der er ikke nogen fremgangsmåde tilknyttet, men jeg forestiller mig, at de fleste sagtens kan finde ud af at lægge pålæg på et stykke rugbrød ;-) Derimod tænker jeg, at inspirationen til, hvad man lige kommer på sådan et stykke smørrebrød er rar at få - det synes jeg i hvert fald selv.


Ingredienser; 1 stk. med rullepølse og italiensk salat
1 halvt stykke rugbrød
1 blad pyntesalat
4 skiver rullepølse
1 spsk. italiensk salat

Pynt:
1 skive appelsin
1 lille cherrytomat
1 skive sky
Løgringe
Karse



-- o O o --

Ingredienser; 1 stk. med leverpostej, bacon og surt
1 halvt stykke rugbrød
1 blad pyntesalat
3 gode skiver leverpostej
1 stykke sprødstegt bacon

Pynt:
1 skive appelsin
1 skive sky
1 lille cherrytomat
3 skiver syltede agurker
Løgringe
Karse



-- o O o --

Ingredienser; 1 stk. med salami og løgringe
1 halvt stykke rugbrød
1 blad pyntesalat
6 skiver salami

Pynt:
1 skive appelsin
1 skive sky
1 lille cherrytomat
2 skiver agurk
Løgringe
Karse



-- o O o --

Ingredienser; 1 stk. med kartoffel, mayonnaise og bacon
1 halvt stykke rugbrød
1 blad pyntesalat
1 stor skiveskåren kogt kartoffel
1 stor spsk. god mayonnaise
1 skive sprødstegt bacon

Pynt:
1 skive appelsin
1 skive agurk
1 lille cherrytomat
Løgringe
Karse



-- o O o --

Ingredienser; 1 stk. med frikadelle, remoulade og rødkål
1 halvt stykke rugbrød
1 blad pyntesalat
2 frikadeller
1,5 spsk. god remoulade
1,5 spsk. rødkål (jeg foretrækker Løgismose)

Pynt:
1 skive appelsin
1 lille cherrytomat
Løgringe
Karse






Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..