200 g. spaghetti
400 g. hakkede tomater
2,5 dl. madlavningsfløde (grøntsagsboullion er også glimrende)
400 g. hakkede tomater
2,5 dl. madlavningsfløde (grøntsagsboullion er også glimrende)
1 løg
2 fed hvidløg
10 cherrytomater
50 g. god chorizo pølse
2 fed hvidløg
10 cherrytomater
50 g. god chorizo pølse
1 håndfuld basilikumsblade
Friskkværnet salt og peber
Friskkværnet salt og peber
Desuden:
50 g. friskrevet parmesan
Fremgangsmåde:
- Kom spaghettien i gryden. Tilsæt de hakkede tomater og madlavningsfløde.
- Halver tomaterne. Pil løg og hvidløg og skær det i skiver. Skær chorizoen i mundrette bidder og kom alle ingredienserne i gryden.
- Tænd kogeblusset på max, og lad retten koge op. Smag til med salt og peber.
- Når retten koger skal den have 9 minutter. Rør rundt undervejs så ikke det brænder på.
- Lad retten hvile i 3-4 minutter og tilsæt friskrevet parmesanost.
- Anret i dybe tallerkner og servér med et stykke brød eller en frisk salat.
- Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..