Jo man laver da simpelthen Janes blomkåls-pizza!! Altså en pizza på bedste low-carb vis, hvor pizzabunden er lavet af blomkål :P Ja, det lyder mystisk, men det er slet ikke så farligt, som det lige lyder! :) .. Så kast i jer bare ud i det kære læsere! Og giv mig gerne en respons :) Her får i min version af herligheden:
![]() |
Den var altså ikke så mørk i kanten som billederne antyder! :) |
Ingredienser (1-2 personer):
Pizzabund:
1 blomkålshoved snittet til blomkålsris2 æg
1 håndfuld revet ost (Jeg brugte levevis)
lidt salt
oregano
Pizzafyld:
Pizzasauce
skiveskåret skinke
Pepperoni
Grønt peberfrugt
Ost (revet eller frisk mozzerala)
Oregano
Fremgangsmåde:
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
- Alle ingredienserne til bunden blandes og bredes ud på bagepapir på en bageplade.
- Bunden bages i en varm oven ved 250 grader varmluft i ca. 12 min. eller til den har fået lidt farve (Den kan godt blive lidt mørk i kanten, men fortvivl ej)
- Tag bunden ud og kom pizzafyldet på bunden, og bag pizzaen kort til osten er smeltet.
![]() |
Blomkålen er snittet til blomkålsris (Her er lavet en dobbeltportion), og skal nu blandes med æg, ost og salt. |
![]() |
Pizzabunden er trykket ud på bagepapiret og er klar til at blive bagt i ovnen ved 250 grader varmluft i ca. 12 minutter. |
![]() |
Pizzaen har fået fyld på og er blevet bagt færdig i ovnen (indtil osten er gylden)! |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..