mandag den 17. juni 2013

Pandekager uden mel

Pandekager er lækre - især til morgenmad :)

Her på bloggen ligger der et par forskellige opskrifter på pandekager; alm. pandekager, amerikanske pandekager og bananpandekager. Her kommer endnu en opskrift på pandekager lavet på banan. Den her opskrift er perfekt til morgenmaden og kan snildt laves i stoooore mængder, og fryses ned.

Pandekager uden mel - fryseegnet og perfekt til morgenmaden ♡
Ingredienser (1 pers)
1 stor moden banan
2 økologiske æg
3 spsk kokosmel
1 skefuld HUSK (kan udelades)
1 tsk kanel
Et skvæt honning

Fremgangsmåde:
  1. Alle ingredienserne kommes i en blender, og blendes til en glat og ensartet masse.
  2. Opvarm noget olie på en pande ved middel varme, og steg små lækre pandekager. Vær varsom når du vender dem, de er lidt skrøbelige.
  3. Anrettes på en tallerken med frisk frugt - drys med lidt kokos og honning.
  4. Servér og nyd!

Ha' en dejlig dag!
- Camilla

4 kommentarer:

  1. Som du siger: Ret svære at vende!
    Jeg lavede dem med en smule stevia i stedet for honning, brugte fibersund (som erstatning til HUSK) og tilføjede også lidt kardemomme - de blev rigtig lækre, men man skal passe på med at panden ikke bliver for varm ;) Tak for opskriften :D

    SvarSlet
  2. Hej! :D
    Jeg er lidt forvirret omkring kokosmelet.. Er det kokosmel eller kokosflager som (forvirrende nok) også hedder kokosmel i alm. butikker? :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er også lidt forvirrende herhjemme :)

      Kokosmel er det helt almindelige revet kokos, man også bruger til kokosmakroner.

      Kokosflager er lidt større stykker fintskåren kokos.

      Og det du sikkert forveksler det almindelige kokosmel med er det der hedder kokosfibre (på engelsk hedder der bare coconut flour - heraf forvirringen), som er ultra fint pulveriseret kokos, som er fedtreduceret og meget fiberholdigt - og som koster spidsen af en jetjager ifht. Almindeligt mel :)

      Slet
    2. For god ordens skyld - jeg bruger det helt almindelige kokosmel :)

      Ha en dejlig dag!
      - Camilla

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..