Kyllingedeller med et twist - SÅ lære! ♡ |
800 g hakket kylling
3 æg
150 g revet parmesanost
1 bt. forårsløg
1 pose pinjekerner
1 håndfuld mandelmel
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Pinjekerner ristes gyldne på en tør pande og hakkes groft.
- Mandlerne blendes til 'mandelmel' i en blender eller kaffekværn.
- Forårsløgene skylles og hakkes fint og parmesanosten rives på den fine side af et rivejern.
- Det hele blandes sammen til en lækker fars.
- Form farsten til frikadeller og steg dem på en pande i olivenolie til de er gennemstegte og har fået god stegeskorpe.
- Server evt. til en lækker salat.
Ingredienserne til frikadellerne er kommet i en skål |
Den færdige fars |
Frikadellerne steges i olivenolie |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Du mener selvfølgelig 800g kyllingefars... og ikke 800g frikadeller :-D
SvarSletMen nøj hvor ser de lækre ud
Hihi. Det var da vidst nok en smutter! :) Men tak for rettelsen Pia :)
Slet...Og de var også rigtig rigtig lækre :)
Ha' en dejlig aften!
- Camilla