onsdag den 3. juli 2013

Kyllingedeller m. et twist

De sidste mange dage har vi spist pulled pork herhjemme. Vi havde gæster i weekenden og der serverede vi dét. Når ovnen alligevel er i gang laver jeg gerne flere end en steg, og ja - det har vi altså nydt godt af i nogle dage. Resten ligger nu i fryseren til de travle hverdage :) .. Oven på den omgang havde jeg i dag lyst til en lækker salat og dertil en omgang kyllingfrikadeller :)

Kyllingedeller med et twist - SÅ lære! ♡
Ingredienser:
800 g hakket kylling
3 æg
150 g revet parmesanost
1 bt. forårsløg
1 pose pinjekerner
1 håndfuld mandelmel
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Pinjekerner ristes gyldne på en tør pande og hakkes groft.
  2. Mandlerne blendes til 'mandelmel' i en blender eller kaffekværn.
  3. Forårsløgene skylles og hakkes fint og parmesanosten rives på den fine side af et rivejern.
  4. Det hele blandes sammen til en lækker fars.
  5. Form farsten til frikadeller og steg dem på en pande i olivenolie til de er gennemstegte og har fået god stegeskorpe.
  6. Server evt. til en lækker salat.
Ingredienserne til frikadellerne er kommet i en skål
Den færdige fars
Frikadellerne steges i olivenolie
Aftenens tallerken. Muuuuums!
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. Du mener selvfølgelig 800g kyllingefars... og ikke 800g frikadeller :-D

    Men nøj hvor ser de lækre ud

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi. Det var da vidst nok en smutter! :) Men tak for rettelsen Pia :)

      ...Og de var også rigtig rigtig lækre :)

      Ha' en dejlig aften!
      - Camilla

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..