I dag har jeg været en tur inde i byen - en tur ned ad strøget, og så et smut forbi Chili-forretningen på studiestræde. Min far og jeg skal lave hjemmelavede Grill-pølser i morgen, og en af de varianter, vi skal lave skal være en chilipølse. Det bliver et spændende projekt - mere om det en af dagene.
I aften har menuen dog også stået på noget lækkert - svinemørbrad fyldt med æble og viklet i parmaskine, dertil en blomme salat m. sprøde mandler! :) Virkeligt lækkert! :)
Ingredienser (2 pers.)
I aften har menuen dog også stået på noget lækkert - svinemørbrad fyldt med æble og viklet i parmaskine, dertil en blomme salat m. sprøde mandler! :) Virkeligt lækkert! :)
En super super lækker sommersalat! :) |
Kød
1 svinemørbrad
1 pk. lufttørret skinke
1 æbler
Salat
1 små hjertesalat
4 blommer
100 g. saltede mandler
100 g parmesan
Nye ærter
Nye ærter
Fremgangsmåde:
- Kød: Puds mørbraden og skær den næsten halvt igennem på langs. Brun den på en pande på alle sider og krydr med salt og peber.
- Skræl æblerne og skær i stave. Fordel æblet på mørbraden og rul den sammen.
- Svøb mørbraden i parmaskinke og steg den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
- Salat: Salaten skylles godt, blommerne skæres i kvarte og parmesanen skæres i flager. Det hele blandes sammen og drysses med de saltede mandler og nye ærter.
- Kødet skæres i skiver og anrettes oven på salaten :)
- Serveres straks! :)
Mørbraden brunes. |
Æbler i stave. |
Mørbraden fyldes med æblestavene. |
Mørbraden er viklet i parmaskinke |
Klar til at blive stegt. |
Den færdige salat. |
Årh, hvor ser det bare sommerlækkert ud!
SvarSlet- Anne