onsdag den 10. juli 2013

Salat med bagte radiser

En af de ting jeg elsker aller mest ved sommeren (ud over det gode vejr), er alle de gode og lækre grøntsager, der er at få - de kan simpelthen blive til de mest fantastiske salater. Jeg hører tit fra folk, at de synes, salat er så keeeedeligt - og bevares(!) hvis man altid spiser iceberg med agurk og peberfrugt, så bliver det også lidt kedeligt i længden (...sådan er det jo med alting). Tricket er variation og her på bloggen ligger der efterhånden rigtig mange opskrifter på salater.. I dag får i endnu en; denne gang med bagte radisser, ristede pinjekerner, parmesan, avokado og ærter :)

Ideen til de bagte radiser stammer fra Thefoodclub, som altså har nogle ekstremt lækre opskrifter på salater :)

Salat med bagt radise, parmesan, pinjekerner og ærter ♡
Ingredienser (2 pers.)
Bagte radiser
100 g radiser
Olivenolie
Balsamico
Honning

Salat
100 g ærter
1 pose pinjekerner
1-2 modne avokadoer
100 g parmesan
Salat – jeg brugte frisk spinat

Fremgangsmåde:
  1. Bagte radiser: Radiserne skylles, renses og skæres over på mindten. 
  2. Vend radiserne i lidt olie, Balsamico og honning. Krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. 
  3. Salat: Imens ristes pinjekernerne på en pande med lidt salt. Parmasanosten og avokadoen skæres i mundrette stykker, spinaten skylles og det hele blandes sammen til en lækker salat.
  4. Toppes med de lune bagte radiser.
  5. Serveres straks.
De friske radiser.
Radiser.
Radiserne kommes i ovnen (her bages de sammen med nogle gulerødder)
Det hele blandes sammen til en lækker salat. 
Den færdige salat.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..