mandag den 8. juli 2013

...En af de hurtige

Nogle gange skal det gå stærkt, og det skulle det hos os i aften. Vi har fået skiftet vinduer i hele lejligheden og opsat ny væg ud til altanen - og nu er vi så ved at sætte på plads og rykke rundt.

Vi havde før nogle fæle sorte vinduer, som simpelthen var piv utætte. Nu har vi fået nogle lækre hvide nogen, der er energibesparende og 'indsæt en masse fancy ord her' - og så er de tætte!! :) Og de giver det dejligste lys. Da vi nu havde pakket hele huset sammen, kunne vi lige så godt få ordnet og rykket rundt på kontoret, som længe har været en torn i øjet på os begge. Såå, nu er her luftigt og lyst, og det hele er fint - men det har taget hele dagen, og der mangler stadig nogle småting :) På sådanne dage er det altså rart, med en hurtig gang aftensmad (som både er mere mættende og nærende, end hvad den lokale pizzabiks kan diske op med) :)


Jeg havde nogle kyllingedeller i fryseren fra forleden og de blev serveret sammen med en omgang smilende æg, peberfrugt i stave og en salat af spinat, ristede pinjekerner, avokado og flager af parmesanost :) Nemt, lækkert og mættende! :)

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..