tirsdag den 9. juli 2013

Kyllingeroulade m. spinat og pesto

Kyllingeroulade - jeg har aldrig smagt det, men det ser så spændende ud. Manden derimod synes det lød som det klammeste han nogensinde havde hørt :P Ja, det giver en sådan et unægtelig blod på tanden til at gå i krig med aftensmaden, ikke? :P Jeg ved heldigvis at det ikke er ment, som det blev sagt :) Og han måtte da også indrømme efterfølgende, at det faktisk var ret lækkert! :)

Man kan jo fylde alverdens ting i sådan en roulade - ligesom ved en fyldt mørbrad, men jeg havde en klar idé om, at der skulle noget af det hjemmelavede pesto i, som jeg alligevel havde i køleskabet, og så en omgang frisk spinat - ja, resultatet blev altså fremragende! :)

Lækker og saftig kyllingeroulade m. fyld af pesto og spinat ♡
Ingredienser (2 pers.):
2-3 kyllingebryster
Frisk spinat
Basilikumpesto

Fremgangsmåde:
  1. Snit kyllingefileterne på langs - ikke helt igennem, men så de kan 'åbnes som en bog'. 
  2. Bank dem forsigtigt ud så de er lige tykke alle steder. Krydr med salt og peber. 
  3. Placer kyllingefileterne oven på et stykke husholdningsfilm, så de ligger ved siden af hinanden og overlapper lidt. Fordel den friske spinat og pesto udover kyllingefileterne, og rul dem sammen ved hjælp af filmen. 
  4. Tag filmen af rouladen, og rul alufolie om rullen, så den ligner en stor Jule-knallert. Lad den hvile i køleskabet 15 minutter. 
  5. Bag knallerten i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter 
  6. Opvarm lidt olie (eller klaret smør) på en pande, og steg hurtigt den færdigbagte roulade gyldenbrun.
  7. Anret på en tallerken og servér straks! :)
Kyllingefileter er skåret igennem, banket og er nu klar til at blive fyldt og rullet.
Pesto smøres på.
Så spinat. 
Kyllingen er rullet og pakket ind i to lag sølvpapir.
Skal nu bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter.
Den bagte kylling steges i lidt opvarmet olie. 
Den færdige roulade.
Skåret i skiver og klar til servering! Mums!

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..