Når vi fik koteletter i fad, da jeg var barn, var det altid i karrysauce med champignons og ris til. Jeg har i dag lavet mine med paprikasauce, bacon, champignons, løg, perleløg og rød peberfrugt - sådan kan jeg nemlig godt lide det :-)
Ingredienser (4 pers):
4 svinekoteletter
1 pk. bacon i skiver
1 stort løg
1/2 bakke champignons
1 rød peberfrugt
150 g. perleløg
2 spsk. paprika
1/2 liter piskefløde
Tilbehør:
Kogte ris
Fremgangsmåde:
- Brun koteletterne på en varm pande i lidt olie.
- Krydr koteletterne med salt og peber og læg dem i et ildfast fad.
- Skær baconen i mundrette stykker og steg dem sprøde på panden. Læg den sprødstegte bacon i fadet til koteletterne.
- Pil løget og skær det i skiver. Steg løgene i baconfedtet til de er blevet bløde og har taget lidt farve. Kom de bløde løg i fadet til koteletterne.
- Skyld champignonerne grundigt for jord og skær roden af. Halver dem og rist dem hårdt på panden til de er blevet gyldne og lækre. Kom dem i fadet til koteletterne.
- Skyld peberfrugten og skær den i skiver. Kom peberfrugt og perleløg i fadet til de andre ingredienser.
- Rist paprikaen på den samme pande du har tilberedt alt det andet på - bare lige et minut eller to. Tilsæt piskefløde og bring det i kog.
- Hæld piskefløden i fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
- Server retten med kogte ris.
- Velbekomme.
Ha' en dejlig dag.
Camilla
Fantastisk ret!
SvarSletSmager fantastik
SvarSlet