mandag den 25. april 2016

Pasta m. bacon, tomat, asparges og parmesan

Herhjemme elsker vi pasta - vi spiser det mere i nogle perioder end andre, men en ting er sikkert, selv efter en lang pasta-pause vender vi aaaaaltid tilbage. For det smager jo godt! Og så er det nemt - to ting, som jeg holder rigtig meget af :-)


Den her pasta er super lækker og forårsagtig med de stegte asparges og med revet parmesanost drysset på toppen, så bliver det altså ikke meget bedre :-) Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, så gør dig den tjeneste at købe en god pasta i stedet for den billige som bliver smattet og smagsløs. Jeg holder rigtig meget af Rigatoni fra Delverde - de laver dejlig langtidstørret pasta til rimelige priser :-)


Ingredienser (2 pers.):
250 g. Pasta, Fx. Rigatoni
1 pk. bacon i skiver
1/2 bundt grønne asparges
1 løg
2 fed hvidløg
400 g. hakkede tomater
1 spsk. brun farin
1 spsk. balsamico
2 spsk. creme fraiche 18%
Salt og peber

Topping:
6-8 friske cherry tomater skåret i både
100 g. friskrevet parmesan

Fremgangsmåde:
  1. Tilbered pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Skær baconen i mundrette bidder og steg dem sprøde på en pande. Stil til side.
  3. Knæk de træde ender af aspargesene og skyld dem godt. Skær dem i mundrette bidder og rist dem godt på panden i baconfedtet. Sæt til side.
  4. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Kom det hele på panden i lidt olivenolie og lad det stege til løgene er blevet klare. 
  5. Tilsæt de hakkede tomater, brun farin, balsamico og creme fraiche. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Varm saucen godt igennem.
  6. Vend den færdigkogte pasta i saucen og fordel det i to dybe tallerkner. Drys med den sprødstegte bacon, de stegte asparges, tomatbåde og friskrevet parmesan.
  7. Velbekomme.Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..