fredag den 19. august 2016

Bodyscrub med rosmarin og citron

Bloggen her handler om mad - det kan vidst ikke være en overraskelse for nogen :) Derfor har jeg været smadder meget i tvivl om, hvorvidt disse bodyscrubs hørte til her på bloggen. Jeg spurgte jer om jeres menig ovre på bloggens Facebook-side, og der var ikke tvivl om, at dét gad i godt læse om :) Men det er også hamrende lækkert med hjemmelavede og naturlige skønhedsprodukter :-)

Jeg lover dog, at denne slags indlæg vil komme til at høre til mere til undtagelsen end reglen, samt at bloggen stadig kommer til at handle om mad frem for alt.

Jeg vasker mine glas grundigt inden brug, og skyller dem med kogende vand for at dræbe eventuelle bakterier - således forlænges holdbarheden. Jeg har mine scrubs stående på badeværelset, og jeg anvender en lille ske til at dosere mængden ved anvendelse, så jeg ikke skal have hele klør-fem ned i herligheden. Derudover så virker den store mængde sukker konserverende, og bodyscrub'en kan derfor holde sig længe.

En god bodyscrub exfolierer din hud og fjerner gamle, døde hudceller, således at du får en jævn, glat hud. Det giver flot hud i sig selv, og hvis du skal ud i solen, bliver det lettere at tage jævnt i mod farven - og så holder den ovenikøbet længere. Når du anvender bodyscrubben så skal du bruge cirkelbevægelser for at være mest mulig skånsom mod huden. Skrub kroppen godt, skyld efter med vand og så er huden efterladt forfrisket, blød og lækker. Skrub dig i badet 2-3 gange om ugen - så opnår du de bedste resultater.

Ingredienser (2,5 dl.)
2 dl. rørsukker
0,5 dl. olivenolie
2 tsk. tørret rosmarin
0,5 Øko citron (saft og revet skal)

Fremgangsmåde:
  1. Kom sukkeret i en skål sammen med olivenolie og tørret rosmarin.
  2. Skyld citronen og riv skallen. Kom den revne citronskal og saften fra den halve citron i skålen til de resterende ingredienser.
  3. Bland det hele godt rundt og hæld på en ren og egnet beholder. Ha' en dejlig dag.
Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..