Han spiser dem ikke hver dag, men en gang i mellem, når det skal være ekstra lækkert :) De bliver indtaget sammen med en proteinkilde og nogle grøntsager - så det er altså ikke kun ren fest, men næsten! :)
Når man spiser som vi gør, uden de traditionelle morgenmadsprodukter, er det vigtigt at have planlægningen i orden, ellers bliver det hurtigt besværligt at få morgenmad (hvis man da ikke er så hardcore hulemand, at man spiser rester fra aftensmaden). Opskriften her giver RIGTIG mange pandekager - dobbelt af, hvad der ses på billedet herunder, men her fryses de ned i par, og så er de lige til at tage op og varme, mens man er i bad på de travle dage :)
Fryseegnet - nemmere morgenmad findes faktisk ikke ♡ |
Ingredienser (50-60 stk. små pandekager):
6 bananer (gerne overmodne)
10 æg
200 g. mandler
1 tsk. kanel
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
4-5 spsk. kokosmel
1 skvæt Honning
Olie til pensling (gerne vaniljeolie*)
* En god olie, som har trukket med to vaniljestænger
Fremgangsmåde:
Ha' en dejlig dag!
10 æg
200 g. mandler
1 tsk. kanel
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
4-5 spsk. kokosmel
1 skvæt Honning
Olie til pensling (gerne vaniljeolie*)
* En god olie, som har trukket med to vaniljestænger
Fremgangsmåde:
- Mandlerne males til mel i en blender.
- Mandelmel, kokosmel, bagepulver, vaniljepulver og kanel kommes i en skål
- Æg, bananer og honning kommes i blenderen og blendes til en glat masse.
- Ægge-banan massen kommes i skålen til de tørre ingredienser, og blandes godt sammen.
- Pensl vaffeljernet med lidt olie, og bag vaflerne til de er lysebrune (eller laves som amerikanske pandekager på en pande)
- Fryses evt. ned to og to, og varmes på brødristeren mens du morgenbader :)
Mandlerne blendes til 'mel' |
De tørre ingredienser blandes i en skål. |
Æg, banan og honning er blendet glat og blandes med de tørre ingredienser. |
Pandekagerne steges på panden i lidt vaniljeolie. |
Pandekagerne steges. |
De færdige pandekager. |
Så er der morgenmad! |
- Camilla
Åh pandekager! Det får jeg virkelig sjældent, men skal jeg rigtig forkæle gemalen (og øh.. mig selv... ), så laver jeg en lille stabel pandekager om morgenen - typisk i en ferie eller til fødselsdage :-)
SvarSletJeg har ikke prøvet at putte mange mandler i, men jeg forestiller mig, at det gør dem ret mættende?
Hej Piskeris :)
SletDer findes da heller ikke noget bedre end sådan en stak pandekager (på bedste Rasmus Klump manér) til morgenmad :) Manden herhjemme synes ikke, det er en rigtig fødselsdag, hvis ikke der er pandekager til morgenmad :)
Du har ret mht. mandlerne - de mætter lidt mere på den måde :)
Ha' en dejlig dag!
- Camilla