fredag den 31. maj 2013

Reklame⎪Doktorfisk


Kære læsere..

I har nok lagt mærke til, at der er ufatteligt stille på bloggen i disse dage - og det har en årsag. Jeg er simpelthen begravet i eksamenslæsning. Jeg har mine to sidste eksaminer på studiet de næste to ugers tid, og derfor har jeg ikke særlig meget tid til at stå i køkkenet - men vær' blot rolig, jeg kommer stærkt igen. Ama'r halshug :)

I stedet vil jeg lige gøre lidt reklame for en skøn kvinde. Jeg lover jer, at bloggen her aldrig kommer til at vælte i reklamer - hverken ude i siderne af bloggen eller her i indlæggene, MEN hende her - hun fortjener altså at blive nævnt :)

Der er tale om Frisør Rita Borum, og hun er simpelthen sådan et skønt menneske, der har plads i sit hjerte til alle hverdagens eksistenser, også de skæve. Hun er altid i strålende humør, og så er hun bare virkelig nærværende. Hun er en knald hamrende god frisør, og det er altid hende, der har klippet mit hår - og se bare på billedet i toppen af skærmen, hvor fine krøller jeg har ;) Ikke nok med, at hun er en fantastisk frisør, så er hun også en del af Velværehuset i Hedehusende, som nu tilbyder behandling med Doktorfisk..... Fik jeg sagt, at priserne er uhyre favorable??"Doktorfisk eller Garra Rufa fiskene som de helt rigtigt hedder, danner et saltholdigt sekret i munden der gør dine fødder dejlige bløde, fiskene har ingen tænder, så du skal ikke være bange for at de bider. 
Når fiskene suger sig fast på dine fødder føles det som en let snurren som man ret hurtigt vænner sig til, og det er, udover at fødderne bliver lækre bløde også dejligt afstressende at sidde med fødderne omgivet af de små doktorfisk."
-  Frisør Rita Borum

Priser:
15 min - 75,00 kr
30 min - 125,00 kr
60 min - 200,00 kr

Ring for tidsbestilling 46563522
Tjek hendes Facebook-side; Frisør Rita BorumHa' det rart!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..