Jeg elsker stadig mexikansk, men tacoskaller er lavet af korn, som jo ikke indgår i kosten, når man spiser stenaldermad. Så what to do?? Jo, man laver da bare sådan nogen her:
Nemmere bliver det faktisk ikke! ♡ |
Ingredienser (2 pers.):
Kød:
1 pakke hakket oksekød
Krydderier efter behag (Jeg brugte; paprika, chili, hvidløg, oregano, spidskommen)
Salt og peber
Fyld:
1 hoved hjertesalat (eller romaine)
Brug dine yndlings grøntsager - jeg brugte peberfrugt og agurk.
Topping:
3 modne avokadoer
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kød: Kødet brunes i en gryde - lad al væsken koge væk, så der sker en reel bruning af kødet, og ikke blot en kogning.
- Når vandet er kogt fra kødet tilsættes krydderier efter behag. Lad det stege nogle minutter og krydr med salt og peber.
- Hæld vand i gryden så kødet er lige akkurat er dækket. Lad det simre så vandet koges ind, og kødet bliver tykt og fyldigt.
- Fyld: Imens kødet koger skylles grøntsagerne og skæres ud i mundrette stykker.
- Pil bladene af salaten (vær forsigtig - de skal bruges som 'tacoskaller') og skyl grundigt.
- Topping: Skallen og stenene fjernes fra avokadoerne, som moses til en fin masse - krydres med salt og peber.
- Når kødet er færdigt fyldes det i salatbladene - kom grøntsager og avokadomos ved og SPIS :)
- Velbekomme!
Salatblade, avokadomos, peberfrugt, agurk (og lidt cremefraiche) |
De færdige 'tacoskaller'. |
Klar, parat, spis! :) |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..