Hakkebøffer m. kryddersmør, rosenkål m. bacon og ovnbagte rodfrugter ♡ |
400 g. hakket oksekød
400 g. rodfrugter
200 g. rosenkål (renset vægt)
1/2 pk. bacon i tern
Kryddersmør:
100 g. smør
4 fed hvidløg
En dusk persille
evt. tørret purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Rodfrugter: Rodfrugterne skrælles og skæres i mundrette stykker. Vendes i olivenolie og krydres med salt og peber. Kom rodfrugterne på en bradepande og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter (efter størrelse).
- Rosenkål: Skær stokken af rosenkålen og fjern de yderste blade. Del dem på midten og skyld dem grundigt.
- Steg bacon sprødt på en pande og sæt baconen til side. Steg de skyllede rosenkål på panden til de er blevet lysebrune - de må gerne stadig have lidt bid. Bland de stegte rosenkål sammen med baconen.
- Kryddersmør: Mos smørret blødt, bland det godt med presset hvidløg, hakket persille, tørret purløg, salt og peber.
- Bøffer: Form kødet til bøffer og steg dem på panden til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
- Anret rodfrugterne, rosenkål m. bacon og hakkebøfferne på en tallerken. Kom en klat kryddersmør på bøfferne og servér straks. Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..