mandag den 24. februar 2014

Giveaway; "LCHF - Spis dig mæt og glad"

I anledningen af bloggens 2 års fødselsdag tænker jeg, at det er på sin plads med en lille giveaway! :) Lyder det ikke bare som en fremragende idé?? :) Til det har Politikens Forlag været så søde at sponsorere et eksemplar af bogen "LCHF - Spis dig mæt og glad" af Jane Faerber.

Som mange af jer måske allerede har luret, så har LCHF taget hele Sverige og meget af Danmark med storm, og selvom Stenalderkost og LCHF har sine forskelligheder, så er der rigtig meget inspiration at hente ved begge livsstile.

"LCHF - spis dig mæt og glad" er en kogebog til Low Carb High Fat livsstilen, hvor man undgår fødevarer med mange kulhydrater (på Stenalderkost spiser man kulhydrater fra især rodfrugter). Man spiser sig mæt i proteiner, masser af grøntsager og naturligt fedt fra kød, smør, olier og fede mejeriprodukter - samtidig med, at man ikke spiser brød, pasta, ris osv. Fordelen ved en sådan kost er ikke alene større velvære og mere energi, men for mange er det også ensbetydende med at slippe de overflødige kilo.

Jane Faerber er indehaver af bloggen www.madbanditten.dk, og er desuden blogger for Urtekram. "LCHF - Spis dig mæt og glad" er hendes første bog.

Info om bogen:
Forfatter: Jane Faerber
Omfang: 216 sider
Pris: 250 kr.


Du deltager således:
1. Like min Facebook-side, (hvis du ikke allerede har gjort det), samt
2. Like giveawayen på Facebook-siden og smid en kommentar under opslaget med din bedste LCHF eller Stenalderkost opskrift (det må gerne være et link) :)


Vinderen trækkes d. 8. marts 2014


2 kommentarer:

  1. Jubii jeg har en chance for at vinde denne konkurrence.
    Der er nemlig ikke ret mange der deltager endnu.

    SvarSlet
  2. Lis Vinter livv@mail.dk
    Jeg er vild med citronfromagen - den er lækker ;-)

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..