Sandwichboller m. æggesalat ♡ |
Ingredisenser (8 stk.):
150 g. græskarkerner
100 g. solsikkekerner
100 g. mandler
150 g. græskarkerner
100 g. solsikkekerner
100 g. mandler
50 g. gule hørfrø (mørke duer også)
50 g. sesamfrø
1/4 tsk. salt
4 æg
1 dl. Oliven olie (kan fint erstattes med vand)
Drys:
50 g. sesamfrø
1/4 tsk. salt
4 æg
1 dl. Oliven olie (kan fint erstattes med vand)
Drys:
Solsikkekerne/sesamfrø/græskarkerner etc.
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Findel nødder, kerner og frø i en foodprocesser - det kan godt tage nogle minutter.
- Lad maskinen køre og tilsæt olie og æg lidt ad gangen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt dejen i 8 toppe herpå.
- Dyp fingrene i lidt vand og tryk dej-klatterne flade - bollerne hæver ikke under bagetiden, så lav dem endeligt ikke for tynde. Se om du kan lave kanterne runde og lækre.
- Drys valgfrie kerner eller frø på toppen og tryk dem forsigt fast i dejen.
- Bag sandwichbollerne ved 160 grader varmluft i ca. 15 minutter.
- Lad bollerne køle af, skær dem over og fyld med dit yndlings fyld - jeg er vild med æggesalat :)
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..