Frikadeller m. spinatsalat :) |
Ingredienser (15-20 stk.)
800 g. hakket kalv og flæsk
2 æg
1 løg, finthakket
3 dl vand (eller fløde, hvis man spiser det)
2 spsk fedtreduceret mandelmel (kan udelades)
Friskkværnet salt og peber
1,5 spsk Urtekram Allaround krydderi
Tip: Steg en lille frikadelle til at starte med, som du kan smage på - så opdager du, om frikadellerne mangler lidt krydring, eller om de er klar til at blive stegt :)
Fremgangsmåde:
- Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes godt med en håndmikser (eller i foodprocessoren, hvis man har sådan en) - vurdér om der skal en smule mere vand i farsen.
- Varm olie op på en pande. Form frikadellerne med en spiseske og læg dem på panden.
- Når frikadellerne har fået en god farve på den ene side vendes de rundt og steger færdige på den anden side.
- Frikadellerne er færdige når saften der kommer ud er klar, og når de hænger fast i gaflen, når du stikker i dem.
- Velbekomme!
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ser jo skønt ud som altid! Dejlig frisk og sundt!
SvarSlet