Let og lækker pizza uden mel ♡ |
Bund:
6 æg
6 spsk fløde
6 spsk fløde
6 skefulde HUSK (eller 3 skefulde FiberHUSK)
3 spsk finthakkede hørfrø
3 spsk finthakkede hørfrø
3 spsk finthakket sesamfrø
Kødsauce:
Kødsauce:
500 g hakket oksekød
1 dåse hakket tomat
1 løg
2 spsk honning
Krydderier (jeg brugte; cayennepeber, all-around krydderi, paprika, stødt koriander, oregano, salt og peber)
Topping:
Tomatsauce
Skiveskåren peberfrugt
Skiveskåren løg
Friskrevet parmasan
Fremgangsmåde:
Ha' en dejlig dag!
Fremgangsmåde:
- Bund: Frø og kerner kommes en tur i blenderen eller minihakkeren og blendes til de har konsistens som en 'grov' mel.
- Pisk 'melet' sammen med æggene, fløde og HUSK. Lad hvile lidt, så HUSK'en optager noget af væsken.
- Hæld massen ud på en bageplade med bagepapir - Den er flydende, men stivner undervejs, så vær blot rolig :)
- Bag bunden ved 200 grader i ca. 10-15 min til den er gylden og fast.
- Kødsauce: Oksekøbet brunes i en gryde.
- Imens kødet bruner hakkes løget fint. Når kødet er brunet tilsættes løget og steger med nogle minutter.
- Tilsæt de hakkede tomater og honningen, og smag til med dine yndlings krydderier.
- Lad kødsaucen simre til væsken er væk.
- Topping: Kom tomatsaucen på den forbagte pizzabund. Spred kødsaucen ud over og drys med friskrevet parmasan. Pynt pizzaen med peberfrugt og løg, og bag den i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Ingredienserne til bunden er blandet sammen. |
Bunden er klar til at blive bagt |
Den forbagte bund |
Pizza-sauce er smurgt på. |
Kødfyldet er kommet på, toppet med revet parmasan, peberfrugt og løg |
Den færdige pizza. |
Close-up! |
Bon appetit! |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..