lørdag den 14. september 2013

Anmeldelse ⎪Dalle Valle, Taastrup

Det er ikke længe siden, at Dalle Valle åbnede i Taastrup. Jeg har spist flere gange på den, der ligger på Fiolstræde i København, og har egentlig altid været ganske fint tilfreds. I dag havde vi nogle ærinder i Taastrup, og svigerfar havde inviteret os en tur på Dalle Valle for at spise frokost. Restauranten er lige åbnet, og de har derfor halv pris på hele menukortet - herunder både på frokost- og aftenbuffeten, som fås til henholdvis 34,50 og 49,50 kr.


Restauranten er som sagt nybygget, og med de store rabatter, er der rigtig rigtig mange mennesker. Stedet er dog stort, og med pladser både inde og ude virker stedet faktisk ikke overfyldt, trods de mange mennsker. Jeg må indrømme, at jeg havde store forventninger til Dalle Valle i Taastrup - både fordi, jeg har spist flere gange på restauranten i Fiolstræde, men også fordi jeg havde en forventning om, at det skulle blive en stor konkurrent til hovedgadens Café Mango - og konkurrence er aldrig en skidt ting for forbrugeren ;) Men, jeg må indrømme, at jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg har lyst til at komme der en anden gang. Vi fik frokostbuffet, og jeg er ked af at sige, at jeg mildest talt var møg skuffet over kvaliteten. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at sidst jeg spiste så dårligt var på færgen mellem Rødby-Puttgarden, hvor jeg på vej hjem fra Berlin fik en Karry-wurst, der var direkte uspiselig.

Buffeten havde egentlig en rigtig fin størrelse, og udvalget var i og for sig også bredt. Buffeten indeholdte bl.a.: Hårdkogte æg, ost, sild, laks, humus, fiskefilét, pasta i flødesauce, pasta m. kødsauce, tortellini, nuggets, frikadeller, kyllingelår, ribbensteg, kartofler, flæsk, persillesauce, leverpostej, pølser, bacon og to slags brød - rugbrød og lyse boller.

..Som sagt et fint udvalg - kvaliteten af maden var bare virkelig ringe. Pastaen i flødesauce var simpelthen så under-krydderet og ligeså var pastaen m. kødsauce - jeg er godt klar over, at maden skal kunne spises af alle, og at vi hver i sær selv kan komme mere salt og peber på ved bordet, MEN; jeg forventer ikke at skulle stå for al krydringen af maden - jeg kunne faktisk ligeså godt have spist luft. 
Deres nuggets var virkelig virkelig kedelige og tørre. Frikadellerne var fra frost og var egentligt også virkelig kedelige. Ribbenstegen havde gummisvær, og Flæsken var også gummiagtig. De lyse boller smagte som pølsebrød - og passede faktisk virkelig skidt til resten af buffeten, hvis i spørger mig. 

Køkkenet havde store problemer med at nå at fylde buffeten op - og det er da også til at forstå, menneskemængden taget i betragtning - ikke desto mindre er det rigtig ærgerligt som gæst. Hvad der faktisk måske var det største problem for mig var, at der ikke var nogen som helst skiltning om, hvad der var på buffeten - det havde været så rart, om der havde været små skilte der fortalte, hvad hver ret var for noget, og af samme årsag var der flere ting, som jeg ikke smagte. 

Maden var som sagt til halv pris - og for 34,50 kr. kan man nok ikke forvente så meget - men, den var til gengæld heller ikke en øre mere værd, og jeg håber virkelig at de skruer kvaliteten en god tand op, når de sætter priserne op til normalen. 

Slutteligt skal drikkevarerne lige have en note - de er svimlende dyre, og det er klart her, Dalle Valle tjener deres penge. Sodavanden får man til 33,-/45,- Er man derimod ikke til sodavand skal man give den svimlende sum af 20 kr. for et glas postevand!!!???? Og 33 kr. for en kildevand eller et glas mælk????!!! Det er simpelthen fuldstændigt uhørt..

Mere er der vidst ikke at sige om den sag, men som i nok kan mærke var jeg ikke just imponeret over standarden.

Beliggenhed:
Dalle Valle
Taastrup Torv 14, 2630 Taastrup

Stjerner:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..