Det er efterhånden ved at være meget længe siden, jeg hørte om bønnefritte første gang; og egentligt har jeg syntes, at det lød en lille smule mystisk. Meeen, til en god bøf-bearnaise er det altså lækkert med fritter, så jeg tænkte - hvorfor ikke prøve de der bønnefritter?
Fritterne er utroligt lækre og smager meget lig almindelige pommes fritter faktisk :) Jeg lavede mine af friske bønner, men man kan fint bruge frosne bønner i stedet :)
Bønnefritter - næsten som rigtige pomfritter ♡ |
Ingredienser (2 pers.)
500 g. friske/frosne bønner
Oliven olie
Salt
Fremgangsmåde:
- De friske bønner skylles grundigt og enderne nippes af (dette er ikke nødvendigt, hvis du bruger frosne bønner).
- Bønnerne vendes i lidt olivenolie og kommes på en bageplade. Drys med salt og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter - til de er sprøde og knasene.
- Serveres evt. som her med en god bøf og hjemmelavet bearnaise.
De friske bønner er klar til at komme i ovnen. |
De færdige bønnefritter. |
Aftenens tallerken. |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..