lørdag den 29. september 2012

Anmeldelse: Restaurant Vapiano, Berlin


I aften er dagen inden Berlin Marathon og de to drenge der begge skal løbe havde et explicit ønske om at få pasta til aftensmad - den var jeg med på. Valget faldt på restaurant Vapiano, som virkelig oversteg alle forventninger.

Vapiano har et koncept, som jeg ikke har set herhjemme. Der er ingen tjenere - kun afryddere og kokke. Maden vælger man selv fra menukortet og bestiller ved de forskellige skranker (Pizzaskranken, Pastaskranken, Antipastiskranken og Salatskranken) - skal man have pasta vælger man også, hvilken af de 12 varianter, man ønsker. Maden registrerer man ved skranken på et 'betalingskort', man får udleveret i døren - og som man viser ved betalingsskranken inden man forlader stedet. Ved de forskellige skranker venter man så på sin mad, som bliver tilberedt direkte for øjnene af dig. Fuldstændigt frisklavet og rygende varm.

Kæresten fik en Pasta Podomoro, som er en pastaret med tomatsauce og jeg fik en Pasta Pesto med basilikumspeso, olivenolie og pinjekerner. Det smagte bare SÅ lækkert! Det er ubetvivlet den lækreste pasta, jeg har fået på nogen restaurant, nogensinde.

Restauranten er indrettet meget rustikt og man sidder ved nogle lækre egetræsborde - hvor der i midte er friske krydderurter lige til at plukke og komme på ens mad. Der er slet ikke grænser for, hvor begejstret jeg er!Så hvis i nogensinde kommer til Berlin omkring Kurfürstendamm, må i ikke snyde jer selv for et besøg på Vapiano.

Beliggenhed:
Vapiano
Augsburger Straße 43
10789 Berlin, Deutschland

Stjerner:


1 kommentar:

Kom gerne med dine tanker om opskriften..