Kagen er lavet på bananer, dadler, og hasselnødder og er et glimrende alternativ til den traditionelle chokoladekage. Den er uden sukker, mel og mælk - og så er den uden mærkelige E-numre og andet skidt.
Jeg fik ikke taget særligt mange billeder undervejs - faktisk fik jeg kun taget af det første skridt - og det færdige resultat - men i virkeligheden skal kages også bare blendes. Så der er ikke så meget hokus pokus over det :)
Jeg vil næsten våge at påstå, at man ikke finder bedre erstatning for den rigtige usunde kage :) Så giv jeg endelig i kast med den..
Ingredienser (medium kageform):
Jeg vil næsten våge at påstå, at man ikke finder bedre erstatning for den rigtige usunde kage :) Så giv jeg endelig i kast med den..
Ingredienser (medium kageform):
4 bananer
4 æg
8 dadler (uden sten og uden sukkerlage)
2 spsk olivenolie
300 g. hasselnødder
3 dl. kakaopulver (usødet naturligvis)
2 tsk. vaniljepulver (ikke at forveksle med vaniljesukker)
Fremgangsmåde:
- Hasselnødderne kommes i en blender og blendes fint til 'mel'.
- Stenene fjernes fra dadlerne, som kommes i blenderes sammen med resten af ingredienserne.
- Det hele blendes godt og kommes derefter i en smurt bageform.
- Bages 25-30 minutter ved 175 grader.
- Serveres evt. med en klat flødeskum/cremfraishe 38% og en håndfuld hindbær.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..