Så blev det januar 2013 og der er som oftest rigtig meget fokus på sundhed, slankekure og kostomlægning - og derfor kommer der nu en opskrift på en burger, som smager godt og som du kan spise med 100 % god samvittighed! Den hjemmelavede burger - uden korn, uden sukker, uden tilsætningsstoffer og mærkelige E-numre....
Kæresten sagde: Det smager eminent - hvis en burger, der er sund for min krop kan smage så godt, vil jeg ikke leve af andet! :) Se dét var en kompliment der ville noget! :)
....Tha daaaaaa:
Burger-bolle:
300 g. Batat (sød kartoffel)
100 g. Hvidkål
1 løg
3 æg
Bøf:
400 g. økologisk oksekød
1 æg
2 fed hvidløg
Chili-krydderi
Friskkværnet himmalaya salt
Friskkværnet peber
Fyld:
Agurk
Salat
1 lille løg
3 Avokados
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Boller: Grøntsagerne til burgerbollerne rives fint og kommes i en skål, sammen med æggene.
- Det hele blandes sammen og krydres med salt og peber.
- Form nogle flade klatter og bag på den på en bageplade ved 200 grader i 20 minutter.
- Bøffer: Det hakkede oksekød kommes i en skål og blandes med æg, hvidløg og krydderi. Steges på panden til de er færdige ;)
- Fyld: Agurken skylles og skæres i skiver, salaten skylles blad for blad og løget skæres i skiver.
- Avokadoerne deles på midten, stenen fjernes og de moses til en fin blød masse. Krydres med salt og peber.
- Anretning: 'Bolle', salat, bøf, avokadomos, agurk, løg, 'bolle' - spis! :)
Fyldet til 'bollerne' er revet og formet. Bages nu i ovnen i 20 minutter. |
Kødet kommes i en skål med æg, hvidløg salt og peber. Det hele røres sammen og formes til bøffer. |
Bøfferne steges på panden. |
Fyldet er klar. |
Bum! Paleo-burger. |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..