søndag den 17. november 2013

Vinderen er fundet!

Så kom dagen, hvor vinderen skulle findes af min Giveaway. Jeg har hen over de sidste par uger haft en konkurrence igang, hvor præmien var et eksemplar, af Tjatjana Albinus' julekogebog "Low carb - julelækkerier" :) Bogen indeholder en masse opskrifter på julegodter og tilbehør til julebordet - alt uden mel og sukker. Konkurrencen sluttede i dag kl. 12.00 og vinderen er nu trukket :)


Jeg er glad og meget beæret over, hvor mange mennesker, der har deltaget! Deltagerantallet og opmærksomheden på konkurrencen overstiger min sidste giveaway med længder! :) Dét havde jeg ikke forventet, men det giver mig bestemt blod på tanden til, at afholde en giveaway igen en anden gang :)

Konkurrencen foregik på Facebook og kravene for at deltage var, at man likede min Facebook-side, likede opslaget med min giveaway og delte det på sin egen væg.

Jeg har brugt random.org til at trække vinderen - her trækker man et tilfældigt nummer og vedkommende der har været nr. XX på listen over dem, der har opfyldt alle kriterierne er så den heldige vinder.
Vinderen er... Pernelle Sandra Vogelius!!


Stort tillykke med det! Jeg håber du bliver rigtig glad for bogen :) Og tak til alle jer der har deltaget! :) Uden jer er det ikke nær så sjovt :)

Sidder du og ærgrer dig over, at du ikke blev den heldige vinder? I så fald kan bogen erhverves her, hvor den i øjeblikket er på tilbud. 

Ha' en fremragende søndag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..