mandag den 25. november 2013

Søndags-suppedasen del 8 - Kinesisk nudelsuppe

Ja, den opmærksomme læser har nok allerede spottet, at der ikke kom nogen opskrift på suppe i går. Det skyldes simpelthen, at jeg havde nogle problemer med teknikken - i ved det selv, man kan aaaaaldrig regne med elektronik. Det sviger en på de mest åndsvage tidspunkter….som i går, da jeg skulle poste den sidste opskrift i projekt 'søndags-suppedasen' :)

Nå, men jeg har fikset problemet (eller, det har faktisk løst sig selv - mystisk nok), og nu er den her.. Den sidste suppe… Den kinesiske nudelsuppe! :) Nudler, hvordan lader det sig gi' sig på en stenalderdiæt, tænker du nok, jooo ser du tricket er Shirataki nudler, som er lavet af konjak-rod. Suppen er virkelig nem. Ja faktisk tager den ikke mange 5 minutter at lave - og det er kun et plus i en travl hverdag :) Suppen er i øvrigt eminent med kød, så hvis du har en rest kylling/oksekød/svinekød eller pulled pork for den sags skyld, så smid endelig det i :)

Kinesisk nudelsuppe m. Shiratakinudler ♡ 
Ingredienser (2 pers.):
8 dl bouillon
2-3 gulerødder
2 store forårsløg
200 g. hvidkål
2 fed hvidløg
1 tsk soya
1 tsk paprika
Salt og peber
100-150 g. Shirataki-nudler

Fremgangsmåde:
  1. Gulerødderne skrælles og skæres i mundrette bidder. Forårsløgne skylles, den yderste skal pilles af og løgene skæres i skiver på skrå. Hvidkålen skylles og snittes i fine strimler. Hvidløget pilles og hakkes fint.
  2. Giv bouillonen et opkog og tilsæt grøntsagerne og de resterende ingredienser (undtagen nudler). Lad suppen simre 3-5 minutter til grøntsagerne er møre.
  3. Imens skylles shirataki-nudlerne i koldt vandt. Kom nudlerne ned i suppen og lad dem varme med lige før servering.
  4. Anret suppen i skåle og servér straks :) Velbekomme!

Grøntsagerne er kommet i bouillonen og suppen skal nu simre 3-5 minutter. 
Nudlerne er tilsat og suppen er klar til servering 

Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..