Nå, men jeg har fikset problemet (eller, det har faktisk løst sig selv - mystisk nok), og nu er den her.. Den sidste suppe… Den kinesiske nudelsuppe! :) Nudler, hvordan lader det sig gi' sig på en stenalderdiæt, tænker du nok, jooo ser du tricket er Shirataki nudler, som er lavet af konjak-rod. Suppen er virkelig nem. Ja faktisk tager den ikke mange 5 minutter at lave - og det er kun et plus i en travl hverdag :) Suppen er i øvrigt eminent med kød, så hvis du har en rest kylling/oksekød/svinekød eller pulled pork for den sags skyld, så smid endelig det i :)
Kinesisk nudelsuppe m. Shiratakinudler ♡ |
8 dl bouillon
2-3 gulerødder
2 store forårsløg
200 g. hvidkål
2 fed hvidløg
1 tsk soya
1 tsk paprika
Salt og peber
100-150 g. Shirataki-nudler
Fremgangsmåde:
- Gulerødderne skrælles og skæres i mundrette bidder. Forårsløgne skylles, den yderste skal pilles af og løgene skæres i skiver på skrå. Hvidkålen skylles og snittes i fine strimler. Hvidløget pilles og hakkes fint.
- Giv bouillonen et opkog og tilsæt grøntsagerne og de resterende ingredienser (undtagen nudler). Lad suppen simre 3-5 minutter til grøntsagerne er møre.
- Imens skylles shirataki-nudlerne i koldt vandt. Kom nudlerne ned i suppen og lad dem varme med lige før servering.
- Anret suppen i skåle og servér straks :) Velbekomme!
Grøntsagerne er kommet i bouillonen og suppen skal nu simre 3-5 minutter. |
Nudlerne er tilsat og suppen er klar til servering ♡ |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..