torsdag den 15. januar 2015

Inspiration til aftensmad - Spaghetti Bolognese

Her til aften fik vi en omgang Spaghetti Bolognese - og jeg kan lige så godt være ærlig, det er virkelig en af favoritterne herhjemme. En god solid bolognese skal simre, og den skal simre lææænge. Det gjorde den her også... 3 timer for at være helt nøjagtig :) Og måske lyder det lidt voldsomt for noget, der i folkemunde kaldes kødsovs, men smagen er altså også derefter - smagen i en langtidssimret bolognese er UOVERTRUFFEN.


Opskriften er en af de gamle, og den er lavet et uuutal af gange her på matriklen. Jeg vil derfor ikke ulejlige mig med at skrive den ind endnu engang, men blot smide jer et link. Opskriften på denne fantastiske bolognese finder du nemlig lige her. 

Er du ikke så meget til pasta, så kan den sagtens laves som i denne opskrift, hvor spaghetti er skiftet ud med Squash-spaghetti (squashghetti).

Den kan også, med fordel, spises med rå revet gulerod - det har jeg selv gjort gentagende gange, når jeg har spist resterne til frokost dagen efter :) Suppleret med lidt rå peberfrugt skåret i skiver :)


Ha' en dejlig dag!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..