onsdag den 1. februar 2012

Palminsmørcreme

Palminsmørcreme til opsmøring af kager, der skal betrækkes med fondant:

Ingredienser
75 g smør
75 g palmin
300 g flormelis
2 tsk vanilleessens
2-4 spsk mælk

Smørret skal have stuetemperatur, og skulle man nu have glemt at tage det ud i god tid, så kan det evt. varmes let i microovn eller over vandbad.

Alle ingredienser blandes til en ensartet masse med en elpisker - jo længere tid der piskes, jo mere luftig og lækker bliver cremen.

Cremen kan bruges med det samme eller fryses til senere brug - Obs. ved nedfrysning skal det tages ud dagen i forevejen og optøs i køleskabet :)


God fornøjelse!
- Camilla

1 kommentar:

  1. Skal det være palmin smør man smøre kagen op med hvis den skal overtrækkes med fondant/marcipan? Man kan ikke bruge almindelig smør creme?

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..