Ingredienser:
Olie
Olie
1 stort løg
2 friske grønne chilier
1 stykke ingefær, skrællet
3 fed hvidløg
½ tsk. rødt chilipulver
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. Garam Masala
1 spsk. brun farin
1 spsk. Tomatpuré
400g hakkede tomater dåse
1 håndfuld hakkede mandler
600 g. udbenet kyllingebryst
10 tørret kerry blade (jeg brugte alm. karry - da jeg ikke kunne finde karryblade)
4-6 spsk. Cremefraishe
2 friske grønne chilier
1 stykke ingefær, skrællet
3 fed hvidløg
½ tsk. rødt chilipulver
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. Garam Masala
1 spsk. brun farin
1 spsk. Tomatpuré
400g hakkede tomater dåse
1 håndfuld hakkede mandler
600 g. udbenet kyllingebryst
10 tørret kerry blade (jeg brugte alm. karry - da jeg ikke kunne finde karryblade)
4-6 spsk. Cremefraishe
Fremgangsmåde:
- Varm to spiseskefulde af olie på en pande. Snit løget og steg det i olien.
- I mellemtiden fjernes frøene fra chilien, som hakkes fint. Hak ingefæren og knus hvidløget. Kom chili, ingefær og hvidløg på panden og lad stege i 2-3 minutter for at blødgøre.
- Tilsæt chilipulver, gurkemeje, Garam Masala og sukker og steg i 1-2 minutter.
- Tilføj tomatpuré og hakkede tomater til panden og give dem mulighed for at koge i nogle minutter.
- Kyllingen rensen og skæres i passende stykker, hvorefter de steges på en pande indtil de har fået god farve. Herefter kommes kyllingen i sovsen og lad den koge et par minutter.
- Cremefraishen og mandlerne tilsættes og retten småsimre i et par minutter.
- Retten serveres med (blomkåls)ris og varmet Naan brød
Løget, chilien, hvidløget og ingefæren steget på panden. |
Krydderierne er tilsæt og får lige en tur på varmen. |
Tomatpureen og de hakkede tomater tilsættes. |
Cremefraishen og mandlerne tilsættes og retten småsimre i et par minutter. |
Retten serveres med ris og varmet Naan brød |
Ha' en dejlig aften!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..