I dag skulle jeg til aften egentligt lave pandestegte skiveskårne (søde)kartofler, men min rolige og erfarne ninjahånd fik simpelthen skåret dem for tynde, og derved opdagede jeg ved et tilfælde (halleluja) en fantastisk spise.....Sweet potato chips! Mums! :D Jeg fik ikke taget billeder af processen - jeg havde simpelthen travlt med at danse forventnings- og glædesfuld rundt i mit køkken over opdagelsen :) men, de skal altså også bare steges på en pande :)
Ingredienser:
Søde kartofler
Olivenolie / klaret smør / kokosolie
Friskkværnet salt
Fremgangsmåde:
- De søde kartofler skrælles og skæres ud i tynde skiver - lettest på et mandolinjern, hvis ikke man har en rolig ninjahånd, som jeg tydeligvis besidder :)
- Kartoffelskiverne steges på en varm pande i fedtstof til de er gyldne, herefter vendes de og steges færdige. Lad dig ikke slå ud, hvis de bliver lidt mørke - det gør absolut ingenting, når det er søde kartofler - og det smager heller ikke brændt.
- Læg de stegte kartofler på et stykke køkkenrulle til at suge det overskydende fedt.
- Drys med salt, servér og nyd!
De færdige chips! |
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
hva bruger man kokosolien til, og steger man både i olie og smør
SvarSletMan steger enten i klaret smør, kokosolie eller anden fedtstof :)
Slet