Brownie uden mel og raffineret sukker ♡ |
Kage:
300 g. dadler
200 g. mandler
6 æg
2 modne bananer
3-4 spsk. kakaopulver
75 g. fedtstof fx. klaret smør eller kokosolie
2 tsk kanel
2 tsk vaniljepulver
Topping:
Hasselnødder
2 spsk kokospalmesukker
Fremgangsmåde:
- Kage: Kør halvdelen af mandlerne til mel i foodprocessoren.
- Fjern stenene fra dadlerne og kom alle ingredienser i foodprocessoren. Kør til dejen har en jævn masse og fordel den herefter i en springform (kom enten bagepapir eller fedtstof i bunden).
- Topping: Hak hasselnødderne og kom dem på panden med kokospalmesukkeret. Rist nødderne til de har fået farve og er let karameliserede.
- Drys hakkede hasselnøder over kagen og bag den i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 50 minutter. Det kan være nødvendigt at dække kagen til under bagningen, således at nødderne ikke bliver for mørke - så holdt lidt øje med den.
- Servér den kold med lidt friske bær og en klat flødeskum, hvis du spiser det :)
Ingredienserne er kommet i foodprocessoren. |
Nødderne ristes med lidt kokospalmesukker. |
Kagen er klar til at blive bagt. |
Den færdige Brownie. |
Bon appetit ♡ |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..