lørdag den 18. januar 2014

Give-away⎪"Palæo" af: Thomas Rode Andersen og Thilde Maarbjerg

Kære læsere,

Jeg elsker at afholde giveaways her på bloggen. Jeg har tidligere afholdt 2 forskellige - og begge har været en stor succes :) Og tænk sig engang… nu har Politikens Forlag været så søde at sponsorere en giveaway her på bloggen! Det er da fantastisk, er det ikke?? :) Så kære læsere, i har nu muligheden for at vinde et eksemplar af bogen "Palæo - Stenalderkost & træning" :) 

"Palæo - Stenalderkost & træning" af Thomas Rode Andersen og Thilde Jo Maarbjerg er en bog, der fokuserer på stenalderkost-principperne og crosstfit-træning, som i kombination giver en sund og stærk krop. Bogen forklarer på videnskabelig vis, hvordan og hvorfor det er bedst for din krop at indtage naturlige fødevarer, og hvorfor det ikke er sundt for dig og din krop at leve af mad med kemi. At spise stenalderkost betyder ikke, at man selv skal ud at skyde dyr, samle bær og planter, men i stedet at man lever af naturlige råvarer, der indeholder den rigtige mængder protein, fedt og kulhydrat således at kroppen kan fungere bedst muligt.

I bogen finder du 87 helt friske, nye opskrifter på mad til hverdag og fest. Opskrifterne er baseret på idéen om at stimulere smagssanserne og at få dig i gang. De består af rigtig mad: kød, fisk, frugt og grøntsager som holder kroppen i balance, og som hjælper dig til at være sund og fuld af energi.

Indenfor bogens træningsdel bliver du guidet igennem flere forskellige måder, hvorpå du kan træne, således at du styrker alle dine muskler. Du får også råd om, hvordan du træner på den rigtige måde så du ikke lider overlast eller skader dig selv.

Gourmetkokken Thomas Rode Andersen og hans kone Thilde Jo Maarbjerg lever selv kun af stenalderkost, går langt uden om pasta, hvede, ris og sukker og træner på en måde, som kroppen er skabt til. Thomas selv har stået på mål for megen kritik af sin levevis, hvorfor du i bogen kan læse mere om de medicinske tests, Thomas Rode har fået foretaget. Disse test er med til at underbygge, at han i dag er et levende bevis på, at man kan gøre noget ved sundheden i en sen alder.

"Palæo - Stenalderkost & træning" er et fantastisk eksempel på, hvorfor stenalderkost ikke bare er en ny trend men derimod en livsstil, der er kommet for at blive!

Information:
Sponsoreret af: Politikens Forlag
Titel: Palæo - Stenalderkost & træning
Forfattere: Thomas Rode Andersen og Thilde Jo Maarbjerg
Vejl. pris: 300 kr.
Sideantal: 256 sider


For at deltage:
1. Like min Facebook-side, (hvis du ikke allerede har gjort det), samt
2. Like og del giveawayen på Facebook-siden.


http://www.politikensforlag.dk

Konkurrencen slutter d. 31. januar 2014.
Vinderen trækkes d. 1. februar 2014.

3 kommentarer:

Kom gerne med dine tanker om opskriften..