Disse lækre muffins ser måske lidt kompakte ud, men de er lette og luftige at sætte tænderne i - især når man tænker på, at de er bagt uden hvedemel - de er tilpas søde og så har de lige det er ekstra touch i form af de friske bær :) Jeg er fan!
Ingredienser (10 stk):
1,25 dl mandelmel
En fed vaniljestang
4 æg
0,5 dl. agavesirup
1 tsk natron
1 tsk citronsaft
50 g. kokosolie uden smag (eller klaret smør)
125 g. friske hindbær
Fremgangsmåde:
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Jeg elsker muffins, jeg elsker hindbær…. Hindbærmuffins!! |
1,25 dl mandelmel
En fed vaniljestang
4 æg
0,5 dl. agavesirup
1 tsk natron
1 tsk citronsaft
50 g. kokosolie uden smag (eller klaret smør)
125 g. friske hindbær
Fremgangsmåde:
- Kornene skrabes ud af vaniljestangen og blandes med mandelmel, æg, natron, citronsaft og sirup. Det hele blandes godt med en elpisker.
- Smelt kokosolien og tilsæt den i dejen lidt ad gangen under omrøring.
- Lad dejen hvile et par minutter.
- Rør dejen igennem og vendt forsigtigt de friske hindbær i dejen.
- Kom dejen i muffinsforme (jeg bruger nogle af silikone - så slipper kagerne let, når de er bagte) og bag dem ved 130 grader varmluft i 35-45 minutter.
- Lad kagerne køle af inden servering.
Ha' en dejlig dag!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..