Jeg stod for en gangs skyld ikke for maden (eller lidt af den gjorde jeg); det gjorde min skønne far og hans gode ven Allan derimod. Både min far og Allan er fantastiske i et køkken, og sammen fik de lavet en rigtig lækker menu, som bød på:
Hors d'oeuvre til nytårstalen af: Camilla
Baconsvøbte dadler og abrikoser
Forret: af Allan
Allans fiskesymfoni bestående af kammuslinger på avokadocreme, Butterdejsbolle m. rejesalat og dild, tigerrejer m. hvidløgscreme, ferskrøget laks på peberrodscreme m. wasabi-kaviar, lakseroulade m. spinat og råmarinerede gulerødder samt grønnetomater på kaviarcreme.
Hovedret: af Allan og far
Indbagt oksemørbrad, pommes fermiére, karameliserede skalotteløg, svampe med bacondrys, rødvinssauce og garniture.
Dessert: af far og Sanne
Nøddekurve m. vaniljeis, hindbæris og appelsinis.
Kl. 12:
Rigtig godt nytår!
- Camilla
- Camilla
Elsker billederne! Menuen lyder voldlækker!
SvarSletTusind tak for roserne Julie :) Har skisme også arbejdet med de billeder :)
Slet