søndag den 10. februar 2013

Amerikansk aften

I går havde vi 'spise-gruppen' på besøg - et lille uddrag af familien der spiser og hygger sammen :) I går var det vores tur til at invitere, og jeg havde længe tænkt over, hvad jeg skulle servere; det måtte jo gerne være noget, man ikke har fået til ukendelighed - Så, som den store pulled-pork-elskende-pige jeg er synes jeg det kunne være en fantastisk idé, at servere pulledpork. Jeg vidste at mine forældre havde smagt det (de har nemlig fået det her), men hverken min kusine eller fætter havde fået det før, så det kunne jo ikke være meget bedre. Jeg kom også hurtigt på, at vi kunne lave amerikansk tema og besluttede derfor, at vi til hovedretten skulle have fritter og løgringe, og til dessert en lækker appelpie :)

Kæresten gik hele vejen og printede billeder ud af amerikanske præsidenter, og et kæææææææmpe amerikansk flag, der skulle hænge over sofaen. Han havde sørme også optaget Superbowl fra sidste weekendt, som skulle 'køre i baggrunden' :) Han er skide god, hvis jeg sådan selv skal sige det :)

Pulled-pork lavede jeg på min egen helt traditionelle vis, jeg valgte dog at give den 19 timer i ovnen i stedet for de 12 som jeg ellers har skrevet i den opskrift, der ligger herinde - så bliver den sat i kl. 11 aftenen før ved 95 grader og så er den klar til spisetid :). Den blev serveret i burgerbolle med coleslaw og hjemmelavet barbecue som vanligt :) Pommesfritterne og løgringene var ikke noget jeg selv havde lavet (men hey, hvor mange amerikanere laver selv deres junkfood??? :P) Jeg spekulerede på om jeg selv skulle lave løgringene, men blev enig med mig selv om, at det ikke skulle være i denne omgang.

Desserten var som sagt en æbletærte - og opskriften er en jeg har fået af mine kusine, Diana, for længe siden (hun var gæst i går).. Den ligger allerede på bloggen, og jeg har glemt at skrive, at det er hendes opskrift - tror i liiige der var nogen der blev mobbet??? :P Det tror jeg vidst nok. Det er simpelthen den lækreste opskrift. Jeg er ellers ikke til varme æbler, men den her - den sidder lige i skabet hver gang :)

Opskriften på pulled pork finder i her.
Opskriften på coleslaw findes her.
Og opskriften på æble-marcipan-tærte findes her.

Amerikansk flag og San Fransico 49'er i bedste Superbowl stil.
Amerikansk flag og San Fransico 49'er i bedste Superbowl stil.
Mr. Abraham Lincoln (Eller et billede af bedste far, som Peter sagde)
Klar til middag - læg mærke til de små skåle med Barbecue til at dyppe løgringene i :)
Vi sad selvfølgelig også til bords med selveste Mr. Obama :)
Pulled pork
Pulled pork i burger med coleslaw og barbecue
Apple pie

Ha' det rart!
- Camilla

torsdag den 7. februar 2013

Blomkåls-bearnaise

Bearnaise... findes der nogen, der ikke elsker det? :P Jeg er i hvert fald ikke stødt på dem. Bearnaise er jo måske den sauce, der er lavet og serveret mest herhjemme - måske ud over brun-sauce selvfølgelig :) .. Jeg har længe haft lyst til at lave en lidt anderledes bearnaise lavet på blomkål - og opskriften synes jeg også i skal have. Ideen er ikke mit eget påfund, og diverse opskrifter og ideer på sauce med grøntsagsbase huserer mange steder på nettet :) Jeg synes bare, det er en fantastisk måde at 'skjule' grøntsager på - eller i hvert fald sørge for, at man får grøntsager nok i sin kost :)

Jeg var meget overrasket over resultatet - kæresten ligeså.. Smag og konsistens var virkelig lækker, og det er bestemt ikke sidste gang, den bliver lavet her i huset :)


Ingredienser: 
1 blomkålshoved
1 stort løg
1 citron
Estragon
Smør
Salt og peber
(gurkemeje til farve, hvis man ønsker det)

Fremgangsmåde:

  1. Blomkålen skylles og deles i små buketter (mindsker kogetiden)
  2. Løget pilles og skæres i tern. 
  3. Blomkål og løg kommes i en gryde med vand og koges mørt.
  4. Når grøntsagerne er møre kommes de i en blender med lidt af kogevandet. 
  5. Bearnaisen blendes glat og smages til med estragon, smør , citronsaft og salt og peber. Der er ingen målangivninger på ingredienserne - idet det er meget forskelligt, hvordan man lige kan lide sin bearnaise. Nogle bruger ikke smør, men kun kogevand, andre bruger 25 g smør og nogle bruger 250 g. Prøv dig frem lidt ad gangen :) - En ting er sikkert - undervurder ikke citronsaften, den giver altså lige det sidste pift :)
Blomkål - deles i buketter.
Blomkål og løg er kommet i vand og skal nu koges møre

Blomkål og løg er blendet glat og smagt til med smør, estragon,
citronsaft og salt og peber.
 
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

lørdag den 2. februar 2013

Rosenkålschips

I øjeblikket forsøger jeg at lære at være god til rosenkål - jeg smagte dem første gang forleden, og jeg kan godt se mig selv blive gode venner med dem. Jeg tror dog, det kræver at jeg får smagt det nogle gange :) Så hørte jeg for noget tid siden, nogle snakke om kålchips og så tænkte jeg - bum bum, det kunne da være en alletiders måde at spise rosenkål på? (Ja ja, alt med ordet 'chips' i er min livsret. Indrømmet). Fremgangsmåden er egentligt ikke meget anderledes end ved rodfrugtchipsene jeg lavede sidste år, men opskriften får i da alligevel her:



Ingredienser:
rosenkål
olivenolie
salt
peber

Fremgangsmåde:
  1. Stokken skæres af rosenkålene. 
  2. Pil bladene fra hinanden (det kan altså godt være lidt af et pillearbejde - tålmodighed, tålmodighed)
  3. Vend rosenkålsbladende i olivenolie, salt og peber. Kålblade skal være godt olieret over det hele for at opnå den ønskede sprødhed. 
  4. Læg kålbladene på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag (de må ikke overlappe hinanden) og bag dem i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader. Tjek dem ofte, de brænder altså lynhurtigt på - og det er bare hammer ærgerligt, når man har brugt så lang tid på pillearbejdet. 
  5. Når chipsene er knasende sprøde tages de ud af ovnen og køles af.
  6. Serveres med en god hjemmelavet dip/aïoli/mayo/eller hvad man nu er til.
  7. God appetit
NB! Det er en god idé at servere chipsene med det samme, da de godt kan blive bløde, jo længere tid de ligger :)






Bon appetit!

Ha' en dejlig aften!
- Camilla



fredag den 1. februar 2013

Kokos-cookies m. chokoladestykker

Søde sager....findes der nogen, der ikke elsker søde sager?? Findes der nogen på denne jord, der ikke - lejlighedsvist - har lyst til noget guf? en snack? dessert? Noget der smager sødt...og syndigt? Jeg tvivler altså stærkt.

Jeg har i hvert i perioder rigtig meget lyst til søde sager - de fleste kager og den slags laves dog med mel og sukker, og det prøver jeg at undgå. Derfor har jeg i nogle dage gået og funderet over en småkage, cookie om man vil,  uden mel og sukker - men som stadig smager lækkert :) Jeg er imidlertid stor fan af kokos, som er hamrende sundt i alle dets former, og det er dét, der danner basen for denne cookie :)



Ingredienser (20 stk.):
300 g. kokosmel
5 dl. mandler 
3 æg
1 dåse kokosmælk
0,75 dl Ahornsirup (Palme sukker, Honning, Agave eller hvad du nu er til. Reduceringstiden påvirkes af valget af sødestof - Ahornsirup tager længest tid)
3 tsk. vanilie
100 g. ckokolade >70%

Fremgansmåde:
  1. Kokosmælken hældes i en gryde sammen med sirup'en. Varm blandingen ved medium varme indtil det begynder at boble - skru da ned til lav varme.
  2. Væden varmes ved lav varme indtil det er reduceret til det halve, har fået en gylden farve og tykner til konsistensen som en let sirup. (Det kan tage ret lang tid).
  3. Imens forberedes de resterede ingredienser.
  4. Mandlerne blendes til mandelmel i en blender. Mandelmelen kommes i en skål med kokosmelet og æggene. 
  5. Ckokoladen hakkes fint og kommes i melen.
  6. Når kokosmælken er tyknet køles den af til stuetemperatur, hvorefter den blandes i mel-blandingen. 
  7. Form småkager af dejen og placér dem på en bageplade.
  8. Bages 10-15 minutter i ovnen ved 180 grader varmluft.
  9. Velbekomme!
Kokosmælk og ahornsirup varmes op.
Mandelmel og kokosmel blandes sammen.
'Mel-blandingen'
Småkagerne er klar til at komme i ovnen.
Det færdige resultat.

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

onsdag den 30. januar 2013

Herregårdskotelet m. rødder og rosenkål

Nåå.. Det er vidst ved at være nogle dage siden min sidste update :) Jeg lever endnu. Men jeg har ferie. Sådan rigtig 'jeg-slapper-af-og-ser-tv-hele-dagen-i-søndagshabitten-ferie' :) Jeg forsøger at lade mit biologiske-batteri 110 % op til semesterstart d. 5. februar - og det skrider fremad :)

Selvom jeg holder ferie får vi altså stadig aftensmad (ellers en rimelig effektiv kur, hvis man helt undlod det) - der er bare ikke så meget nyt i det, og rent faktisk har jeg lavet mange af de ting, der i forevejen ligger opskrifter af herinde :) Jeg kunne selvfølgelig godt poste opskrifterne igen, med nye billeder - for jeg er jo så stinkende elendig til at følge en opskrift, at jeg ikke engang følger mine egne til punkt og prikke - men det har jeg altså ikke valgt at gøre i denne omgang :) Måske jeg skulle gøre det.. Hm.. Jeg tænker :)

I aften har vi så fået noget nyt.. Herregårdskoteletter med stegte rosenkål, gulerødder, persillerødder, løg og en lækker sauce af stegeskyen :) .. Rosenkål havde jeg faktisk aldrig smagt før - så det var en 'first' for mit vedkommende. Faktisk er jeg lidt stolt af, bare at kaste mig ud i rosenkål. Jeg var et meget meget...meget kræsent barn skal jeg fortælle, og tager jeg ikke meget fejl, sidder mine forældre (hvis de læser med) og er lidt stolte af, hvor god jeg er blevet til at springe ud i tingene :) Så mor og far - skulle i undre jer, så har jeg været ude i gangen og kalde på den 'ikke-kræsne'- Camilla :P (intern spøg - når jeg var sur som barn kunne jeg godt have lidt svært ved at finde ud af, hvordan man gik fra sur til glad igen; så blev jeg sendt ud i gangen for at kalde på den glade-Camilla. Så stod jeg der og råbte: "Glaaade Camilla, hvor eeeer du?" og så gik jeg smilende ind til mine forældre og sagde, at nu var det altså den glade Camilla, der var her igen... Faktisk i dag kan jeg gå fra hamrende-vred til smadder-glad på omring 5 sekunder, så det har i sandhed virket, mine forældres trick)

..Nå, problemer med at snakke har jeg aldrig haft - heller ikke som barn. Tilbage til opskriften, jeg fik ikke taget billeder af grøntsags-processen, men de skal i virkeligheden også bare steges møre.. Taaadaa:



Ingredienser (2 pers.):
2 koteletter m. Skaft (20kr rema)
2 Løg
2 persillerødder
3 gulerødder
1 pose rosenkål
1 dl. creme fraiche 38%
1 spsk fond
Timian
2 fed hvidløg
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
  1. Skræl gulerødder og persillerødderne skær dem i passende stykker.
  2. Løgene pilles og deles i fire stykker hver. De yderste blade fjernes på rosenkålene, stokken skæres væk og kålene deles på midten.
  3. Koteletterne brunes godt af på begge sider i lidt olie med hvidløg og timian. De brunede koteletter placeres i et ovnfast fad med lidt olie - steges i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.
  4. Imens varmes lidt olie på en pande. Rosenkålene steges med skæresiden nedad til de bliver let brunede. Resten af grøntsagerne tilsættes og sautere mens kødet bliver færdigt.
  5. Koteletterne tages ud af ovnen og stegeskyen kommes i en gryde sammen med creme fraiche og kalvefond - det hele røres godt sammen og varmes godt. Tilsæt evt. kulør, hvis du sværger til brun sauce :)
  6. Kom grøntsagerne på en tallerken, anret koteletten ovenpå sammen med lidt sauce.
  7. serveres straks - velbekomme :)
Koteletterne brunes af.
Rosenkålene steges.
De stegte rosenkål.
Klar til servering. 

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

mandag den 21. januar 2013

Gammeldags oksesteg m. rosmarinstegte gulerødder og syndig sauce

I dag har jeg været til min sidste eksamen i denne omgang, og det betyder, at jeg nu har ferie indtil d. 5 februar. Det er virkelig virkelig tiltrængt skal jeg lige hilse at sige. Jeg har efterhånden haft rigtig mange eksamensperioder og semester, men jeg synes, der har været noget over det her semester, der har været ekstra hårdt. Det har faktisk været et lorte-semester, hvis jeg skal være helt ærlig. Fagene har som sådan været gode nok, og jeg kan egentlig ikke forklare, hvorfor jeg har det sådan - måske er det bare fordi år 2012 generelt ikke var mit år. I hvertfald har det tilsvarende været en rigtig hård læseferie, og jeg har virkelig virkelig knoklet synes jeg. I dag var som sagt sidste eksamensdag, og jeg skulle op i Psykiatriret - som jeg faktisk frygtede en hel del. Det viste sig, at det havde jeg absolut ingen grund til :)

Så... Nu fejre vi, at jeg har ferie, (og at bloggen er nået 100.000 besøgende - jaaah) med en god gammeldags oksesteg med rosmarinstegte gulerødder, ærter og en lækker lækker syndig sauce! Hvis jeg ikke havde haft eksamens-hjerne havde jeg måske valgt en anden anretning på tallerkenen - så ikke gulerødderne stjal hele billedet, men sådan blev det ikke :P



Ingredienser:
Steg og sauce:
700 g. økologisk oksegrydesteg
Olie  og klaretsmør til bruning
1 alm. løg
2 mellemstore gulerødder
2 fed hvidløg
4 forårsløg
1 stor rødbede
1 stor persillerod
2 friske timian stænger
Vand
1,5 dl. rødvin
0,5 dl. piskefløde
Salt og peber

Tilbehør:
400 g. gulerødder
frosne ærter

Fremgangsmåde:
  1. Smør og olie smeltes i en gryde med høje kanter. Stegen kommes ved og brunes godt på alle kanter - også enderne.
  2. Hvidløgene knuses med den flade side af en bred kniv og kommes ved sammen med den friske timian.
  3. Imens klargøres grøntsagerne til saucen (IKKE dem der står under 'tilbehør') - grøntsagerne skæres i passende stykker og kommes i gryden til kødet. 
  4. Rødvinen tilsættes sammen med vand så det dækker op til midten af stegen - Låget kommes på gryden, blusset skrues ned på 4 og stegen får lov at simre ca. 2 timer.
  5. Imens nydes et glas rødvin.
  6. Når der er ca. 1/2 time tilbage af kogetiden skrælles gulerødderne.
  7. Gulerødderne kommes på en pande med lidt smeltet smør og steger til de er møre - gerne med bid. Ærterne tilberedes efter anvisningerne på pakken.
  8. Når stegen er færdig tages den op af gryden og får lov at hvile tildækket mens saucen laves. 
  9. Timianstænglerne fiskes op af væsken og grøntsagerne blendes med en stavblender. Fløden tilsættes og saucen får et hurtigt opkog.
  10. Det hele anrettes på en tallerken og serveres med et glas rødvin - og et smil :)
  11. Bon appetit.

Klaret smør og olie opvarmes i en gryde.
Kødet brunes på alle sider. 
Timian og rosmarin tilsættes og 
Imens kødet bruner klaregøres grøntsagerne. 
Grøntsagerne tilsættes sammen med vand og rødvin. 
Gulerødderne kommes på panden med friskhakket rosmarin.
Undskyld kvalitet!!
Kødet tages op - grøntsagerne blendes til en ensartet sauce uden klumper og fløden tilsættes.
Krydr med salt og peber.
Det hele anrettes på en tallerken.
Nydes med et glas rødvin.
Bon appetit :)
 

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

onsdag den 16. januar 2013

Chokoladekage - uden mel, mælk og sukker

... I øjeblikket udforsker jeg, hvad det gør for min krop, at jeg undvære korn (herunder mel m.v.), mælkeprodukter (med undtagelse af fede produkter over 38 %, og fast ost lagret i minimum 6 måneder, som jeg indtager i moderation), og sukker (herunder diverse sødemidler).. Der kommer en uddybende forklaring under 'inspiration' inden for den næste uges tid :) ... Men hvad gør man så, når trangen til noget sødt så alligevel er der?? Man bager simpelthen en chokoladekage uden de forbudte ingredienser.

Kagen er lavet på bananer, dadler, og hasselnødder og er et glimrende alternativ til den traditionelle chokoladekage. Den er uden sukker, mel og mælk - og så er den uden mærkelige E-numre og andet skidt. 

Jeg fik ikke taget særligt mange billeder undervejs - faktisk fik jeg kun taget af det første skridt - og det færdige resultat - men i virkeligheden skal kages også bare blendes. Så der er ikke så meget hokus pokus over det :)

Jeg vil næsten våge at påstå, at man ikke finder bedre erstatning for den rigtige usunde kage :) Så giv jeg endelig i kast med den..


Ingredienser (medium kageform):
4 bananer
4 æg
8 dadler (uden sten og uden sukkerlage)
2 spsk olivenolie
300 g. hasselnødder
3 dl. kakaopulver (usødet naturligvis)
2 tsk. vaniljepulver (ikke at forveksle med vaniljesukker)

Fremgangsmåde:
  1. Hasselnødderne kommes i en blender og blendes fint til 'mel'.
  2. Stenene fjernes fra dadlerne, som kommes i blenderes sammen med resten af ingredienserne.
  3. Det hele blendes godt og kommes derefter i en smurt bageform.
  4. Bages 25-30 minutter ved 175 grader. 
  5. Serveres evt. med en klat flødeskum/cremfraishe 38% og en håndfuld hindbær.

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

torsdag den 10. januar 2013

Meatza

Jeg har efterhånden eksperimenteret lidt med nogle forskellige former for pizza.. Vi har fået pizza på blomkålsbund og vi har fået pizza på æggebund - i aften skal vi have en anden form for pizza, en såkaldt meatza! :) Bunden er lavet af krydret kød, toppet med grøntsager og lækkerier :) .. (Faktisk er det en meget stor krydret hakkebøf med grøntsager på toppen - men hey, meatza lyder bare bedre!)

Jeg valgte ikke at komme ost på min meatza, idet jeg holder lidt igen med mælkeprodukter i øjeblikket - men det vil man med fordel kunne komme på, hvis man er til den slags :) .. En anden meget brugt topping til meatza er svampe i alle afskygninger - jeg brugte, hvad jeg lige havde i køleskabet. Nemlig nogle tomater, der virkelig trængte til at blive brugt, løg, gulerødder og peberfrugter.

Meatza! Den alternative pizza, af KØD!

Ingredienser (2 pers.):
Bund:
400 g. økologisk oksekød
2 fed hvidløg
1 æg
1 forårsløg
Tørret oregano
Tørret basilikum

Topping:
Langtidsbagte cherrytomater
Langtidsbagte peberfrugter
1 løg
1 gulerod

Fremgangsmåde:
  1. Cherrytomaterne halveres på midten. Peberfrugten skulles og skæres i fire stykker - det hvide fjernes. Det hele placeres på en bageplade, dryppes med olie og krydres med salt&peber, oregano og timian og bages i ovnen ved 130 grader i 1,5-2 timer.
  2. Kødet kommes i en skål sammen med ægget, det pressede hvidløg, det finthakkede forårsløg, oregano, basilikum og salt og peber. Det hele blandes sammen og formes enten til (1) een stor pizzabund på en bageplade, som bages i ovnen i 20 minutter ved 200 grader til det er godt brunt og lækkert - (2) Eller som jeg har gjort til to bunde, som brunes på en pande til de har fået lækker stegeskorpe, og er gennemstegte.
  3. Når kødet er færdigt smøres det med lidt pesto. De langtidsbagte grøntsager kommes oven på, sammen med løget og gulerodden. Kommes herefter i ovnen ved højeste temperatur, hvor de gives en ordentlig tur et par minutter.
Tomater og peberfrugter er klar til at komme i ovnen.
Kød, æg, forårsløg,hvidløg, salt&peber og oregano blandes sammen til en lækker fars.
Kødet formes til to store bøffer, som steges på panden.
Imens kødet steger, ristes løg og gulerødder på panden.
De færdige tomater og peberfrugter.
Bøfferne smøres med pesto og grøntsagerne kommes på. Bages i oven i ca. 5 minutter.
Den færdige tallerken!

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

mandag den 7. januar 2013

Paleo-burger

...Sååå er jeg ved at være oven på igen fysisk - psykisk er en helt anden snak :P Hovedet er fyldt med eksamenskuller, jeg skal nemlig til eksamen i Skatteret på onsdag. Men jeg har besejret sygdommen (jaaah), og lysten til mad er vendt tilbage :)

Så blev det januar 2013 og der er som oftest rigtig meget fokus på sundhed, slankekure og kostomlægning - og derfor kommer der nu en opskrift på en burger, som smager godt og som du kan spise med 100 % god samvittighed! Den hjemmelavede burger - uden korn, uden sukker, uden tilsætningsstoffer og mærkelige E-numre.... 

Kæresten sagde: Det smager eminent - hvis en burger, der er sund for min krop kan smage så godt, vil jeg ikke leve af andet! :) Se dét var en kompliment der ville noget! :)

....Tha daaaaaa:



Ingedienser (4 burgere)
Burger-bolle:
300 g. Batat (sød kartoffel)
100 g. Hvidkål
1 løg
3 æg

Bøf:
400 g. økologisk oksekød
1 æg
2 fed hvidløg
Chili-krydderi
Friskkværnet himmalaya salt 
Friskkværnet peber

Fyld:
Agurk
Salat
1 lille løg
3 Avokados
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Boller: Grøntsagerne til burgerbollerne rives fint og kommes i en skål, sammen med æggene. 
  2. Det hele blandes sammen og krydres med salt og peber.
  3. Form nogle flade klatter og bag på den på en bageplade ved 200 grader i 20 minutter.
  4. Bøffer: Det hakkede oksekød kommes i en skål og blandes med æg, hvidløg og krydderi. Steges på panden til de er færdige ;)
  5. Fyld: Agurken skylles og skæres i skiver, salaten skylles blad for blad og løget skæres i skiver.
  6.  Avokadoerne deles på midten, stenen fjernes og de moses til en fin blød masse. Krydres med salt og peber.
  7. Anretning: 'Bolle', salat, bøf, avokadomos, agurk, løg, 'bolle' - spis! :)
Fyldet til 'bollerne' er revet og formet. Bages nu i ovnen i 20 minutter.
Kødet kommes i en skål med æg, hvidløg salt og peber. Det hele røres sammen og formes til bøffer. 
Bøfferne steges på panden.
Fyldet er klar. 
Bum! Paleo-burger.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

søndag den 6. januar 2013

Spam på bloggen

Kære læsere

Jeg er udsat for rigtig meget spam her på bloggen i øjeblikket. Det betyder, at der kommer en masse mystiske indlæg på mine opskrifter med en engelsk tekst og et link til en webside - tit med noget seksuelt og upassende materiale.

Det er jeg en lille smule irriteret over, hvis jeg sådan skal være helt ærlig, og er derfor i en periode nødt til at indsætte en feature på bloggen, som gør at man - når man kommenterer på en opskrift - skal bekræfte, at man ikke er en spam-robot. Det er en ret almindelig feature på mange hjemmesider efterhånden, og vil for mange af jeg ikke være noget nyt. Men for dem af jer, der alligevel ikke ved, hvordan det ser ud får i lige et lille billede:

Det skulle meget gerne gøre, at der ikke kommer mere uheldig spam. Jeg håber dog ikke, at det vil gøre det alt for besværligt for jer, og at i derfor undlader at kommentere på mine opskrifter. Der er nemlig lige kommet sådan en dejlig flow af kommentarer herinde! Og det er altså så rart og hyggeligt for mig, at få lidt respons og tilbagemelding (positiv som negativ) på mine opskrifter :)


Ha' en dejlig aften!
- Camilla