søndag den 15. april 2012

Kage til en 110 års fødselsdag d. 14.04.12

Hold nu helt fast jeg har haft travlt de sidst par dage :) .. Kærestens mormor og søster fyldte nemlig henholdsvis 80 og 30 år - og de kunne godt tænke sig at få en kage til deres fælles fødselsdag :) .. Kagen skulle være til 35 personer - så jeg besluttede mig for at lave den i 3 lag - for første gang! Jeg har ellers kun haft lavet 2 lag :) .. Men det gik altså smadder godt skal jeg lige love for - ja det nederste lag holdte da i hvertfald til det store pres :) .. hihi - og det var jo meget heldigt :P

Jeg fik desværre ikke noget billede af kagen inden i - og der var den ellers rigtig flot :) .. Den var af skiftevis mørke og lyse lagkagebunde, et lag med jordbær-champagne mousse m. hvid chokolade og et lag hyldeblomstmousse (som bare blev SÅ lækker denne gang - jeg brugte noget andet hyldeblomst saft end jeg plejer, og den fik bare sådan en dejlig kraftig smag - og jeg er jo som bekendt TOSSET med hyldeblomst) ..

Uden på var den pyntet med kirsebærgrene og 80 små blomster med spiselig glimmer :) - Jeg var ikke selv helt tilfreds med den - den blev bare ikke lige som jeg havde forestillet mig den oppe i hovedet - men jeg blev rost til skyerne af samtlige gæster til festen (både for smag og udseende), så helt gal kan den jo altså ikke have været?

Nå, men i skal ikke snydes for en lille billedeserie :)

Kagen før den er pyntetHa' en dejlig dag!
- Camilla

3 kommentarer:

  1. Tusind tak skal du ha'! :) .. Og så kan jeg se, at du er blevet fast læser på min blog - og dét varmer jo mit lille hjerte! :) .. Velkommen - Dejligt at have dig ombord! :)

    SvarSlet
  2. Virkelig flot:)

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..