søndag den 1. april 2012

Anmeldelse: Restaurant Bombay Biriyani


I dag er det præcis et år siden, at kæresten og jeg flyttede sammen i vores lille lejlighed her i København NV - og det ville vi gerne fejre med en tur ud at spise :) .. Vi elsker - som nogen af jer måske ved - indisk mad, og havde hørt om et lille sted på Østerbro, vi gerne ville prøve :) ..

Stedet hed Bombay Biriyani - et lille sted med både indendørs og udendørs borde (udendørs var dog lige en tand for koldt :P) .. Og man var bestemt ikke i tvivl om, at det var en indisk restaurant, da man kom ind af døren - der duftede simpelthen herligt af krydderi! :)

Vi havde bestilt to af deres 3 retters aftensmenuer, som bestod af følgende (taget fra hjemmesiden):


VELKOMST DRINK
Mango Lassi

FORERETTER
Papadams with chutneys
Chicken Tikka

HOVEDRETTER
Butter Chicken
Lamb Korma
Vegetable Jalfrazi
Pilau Rice & Nan Bread of your choice

DESERT
Gulab Jamun /Coffee/ Masala Chai/Ice CreamMaden smagte utrolig lækkert! - Velkomsdrinken var lidt a'la milkshake med mangosmag.. Virkelig forfriskende :) .. Forretten kunne især jeg godt lide - normalt plejer de fleste indiske (læs: i hvert fald, der hvor vi normalt kommer) at komme kommen i deres Papadams, og jeg kan bestemt ikke lide kommen - men det havde de ikke kommet i, så jeg var glad! :)

Al maden smagte super dejligt - og var godt krydret (ikke for sarte sjæle).. Men min yndlings var altså Butter Chicken - det går man bare aldrig galt i byen med! :) ..

Derimod var dessereten skuffende - vi valgte isen, og den faldt helt ved siden af i forhold til maden.. Der var tale om 3 kugler vaniljeis i en skål.. Ingen vaffel, eller paraply, eller sauce af en art.. ikke engang krymmel! - jeg manglede noget! Bare et eller andet :) ..

Betjeningen var rigtig god - snakkede dog kun engelsk.. Det var ikke noget problem for os, da vi begge snakker sproget, men måske nogle kunne have en smule vanskeligheder :) ..

At i alt en rigtig dejlig aften - og noget dejligt mad! :)

Beliggenhed:
Bombay Biriyani
Nordre Frihavnsgade 58, 2100 København Ø

Stjerner:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..