Opskrift på Italiens marengs:
330 g sukker
100 g vand
150 g past. æggehvide
Hæld 300 g sukker i vandet og kog det ca. 2-5 minutter - og i hvertfald indtil sukkeret er opløst og massen er let gylden i kanten. Imens Piskes æggehviderne med resten af sukkeret.
Når Sukkervandet er kogt hældes det i en tynd stråle ned i den piskede æggehvide, mens du pisker videre på mellem hastighed på el-piskeren. Pisk indtil sukkermassen er helt kold og "guffen" danner faste toppe.
100 g vand
150 g past. æggehvide
Hæld 300 g sukker i vandet og kog det ca. 2-5 minutter - og i hvertfald indtil sukkeret er opløst og massen er let gylden i kanten. Imens Piskes æggehviderne med resten af sukkeret.
Når Sukkervandet er kogt hældes det i en tynd stråle ned i den piskede æggehvide, mens du pisker videre på mellem hastighed på el-piskeren. Pisk indtil sukkermassen er helt kold og "guffen" danner faste toppe.
Bland evt pastafarve og/eller smag deri.
Guffen er nu klar til at blive sprøjtet ud.
lækkert :D
SvarSletThanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!
SvarSletGiaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.