Ingredienser:
6 alm. Snickersbars
4 æggeblommer
4 æggehvider
4 spsk. sukker
1/4 liter piskefløde
Fremgangsmåde:
- Æggeblommer piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret i en skål, og æggehviderne piskes stive sammen med resten af sukkeret i en anden skål.
- I en tredje skål piskes fløden til skum
- Snickers hakkes fint.
- De finthakkede snickers smeltes over et vandbad.
- De smeltede snickers blandes med æggehviderne og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes.
- De smeltede snickers blandes med æggeblommerne, og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes. Når massen er kølet tilpas vendes flødeskummen i ægge-snickers-massen og slutteligt vendes de stive æggehvider i - gør gerne dette over to gange :)
Æggeblommer piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret i en skål, og æggehviderne piskes stive sammen med resten af sukkeret i en anden skål. |
I en tredje skål piskes fløden til skum |
Snickers hakkes fint. |
De finthakkede snickers smeltes over et vandbad. |
De smeltede snickers blandes med æggehviderne og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes. |
God fornøjelse!
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..