onsdag den 28. marts 2012

Snickersmousse

Jeg synes lige, at jeg vil dele en opskrift på snickersmousse med jer :)

Ingredienser:
6 alm. Snickersbars
4 æggeblommer
4 æggehvider
4 spsk. sukker
1/4 liter piskefløde

Fremgangsmåde:

  1. Æggeblommer piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret i en skål, og æggehviderne piskes stive sammen med resten af sukkeret i en anden skål.
  2. I en tredje skål piskes fløden til skum
  3. Snickers hakkes fint.
  4. De finthakkede snickers smeltes over et vandbad.
  5. De smeltede snickers blandes med æggehviderne og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes.
  6. De smeltede snickers blandes med æggeblommerne, og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes. Når massen er kølet tilpas vendes flødeskummen i ægge-snickers-massen og slutteligt vendes de stive æggehvider i - gør gerne dette over to gange :)

Æggeblommer piskes stive sammen med halvdelen af sukkeret i en skål, og æggehviderne piskes stive sammen med resten af sukkeret i en anden skål.

I en tredje skål piskes fløden til skum
Snickers hakkes fint.
De finthakkede snickers smeltes over et vandbad.

De smeltede snickers blandes med æggehviderne og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes.

De smeltede snickers blandes med æggeblommerne, og massen får lov at køle af, således at fløden ikke smelter, når den tilsættes. Når massen er kølet tilpas vendes flødeskummen i ægge-snickers-massen og slutteligt vendes de stive æggehvider i - gør gerne dette over to gange :)

God fornøjelse!
- Camilla


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..