Ingredienser:
250 g. kyllingefilet
Krydderier til marinade (Jeg bruger All Around krydderi, hvidløgspulver og grillkrydderi)
1 bundt asparges
1 bk. Feldtsalat
1/2 agurk
100/150 g. fine ærter
1 håndfuld solsikkekerner
Karrydressing
Fremgangsmåde:
- Kyllingen renses og skæres i passende tern. De kommes i en skål og krydres med krydderier efter behag. Jeg bruger altid All Around krydderi, hvidløgspulver og Grillkrydderi - det smager bare så lækkert! Jeg krydre det omkring en times tid i forevejen, så det rigtig kan trænge ind i kødet.
- Aspargesne knækkes - det gør man ved at holde i hver sin ende og bukke aspargesen - så knækker den helt naturligt og det 'dårlige' knækkes væk.. Ja det er jo ikke dårligt, det smager bare ikke så godt :) .. Man kan også bare skære det nederste af (ca. 5 cm.), men jeg knækker dem altså :)
- Aspargesen kommes i kogene vand 2 minutter.
- Kyllingen steges på panden. Jeg bruger ikke fedtstof - men hvis jeg fornemmer, at kyllingen hænger fast på panden, kommer jeg en smule vand på - det er altså MEGET bedre end at bruge fedtstof.
- Solsikkekernerne steges på panden med salt til de er gyldne.
- Feldtsalaten skylles og anrettes på en tallerken. Agurken og aspargesne skæres i passende stykker og drysses over salaten sammen med ærterne, kyllingen og solsikkekernerne. Serveres med karrydressing (eller andet dressing efter behag).
Den marinerede kylling. |
Aspargesne knækkes |
Aspargesen kommes i kogene vand 2 minutter. |
Kyllingen steges på panden. |
Solsikkekernerne steges på panden med salt til de er gyldne. |
Den færdige salat. |
Ha' en dejlig aften!
- Camilal
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..